Mannen en vrouwen

Vrouwelijke hormonen

Er zitten veel vrouwelijke hormonen in bier.

Als ik vijf flessen bier drink kan ik ook geen auto meer rijden en begin ik me onlogisch te gedragen.

Gemiddeld: 6.3 (3 stemmen)
Categorie
Tags

Zwanger

Een kippenkweker zit in zijn stamcafé naast een vrouw en bestelt een glas champagne. De vrouw kijkt op en zegt: 'Kijk nu, ik bestelde ook net een glas champagne.' 'Wat een toeval', zegt de man, 'want dit is een speciale dag voor mij. Ik heb iets te vieren.' 'Voor mij is het ook een speciale dag en ik ben ook aan het vieren, zegt de vrouw.' 'Wat een toeval,' zegt de man. Als ze klinken vraagt hij : 'En wat ben jij aan het vieren ?' 'Wel, mijn echtgenoot en ik proberen al lang een kind te krijgen en vandaag vertelde mijn dokter dat ik zwanger ben.' 'Wat een toeval', zegt de man. 'Ik ben een kippenkweker'. Jarenlang waren mijn kippen onvruchtbaar, maar vandaag zijn ze eindelijk bevruchte eieren beginnen leggen.' 'Dat is groot nieuws', zegt de vrouw. 'En hoe werden je kippen vruchtbaar ?' 'Ik veranderde van haan.' antwoordt hij. Zij lacht eens... en zegt : 'Wat een toeval'...

Gemiddeld: 8.2 (6 stemmen)
Categorie
Tags

Een makkelijk huwelijk

Een dochter gaat morgen trouwen en ze praat met haar vader over het huwelijk. Haar vader vertelt over zijn eigen ervaring “Ik wist al snel wat voor relatie ik met je moeder zou hebben” zegt de vader “ Toen we gingen trouwen vroeg de priester aan je moeder: Neemt u hem tot uw echtgenoot?” Je moeder antwoordde toen “Ja, ik wil.” Toen vroeg de priester aan mij: Neemt u haar tot uw echtgenote? Direct zei je moeder “Ja, hij wilt.”

Gemiddeld: 9.3 (3 stemmen)
Categorie
Tags

Betrapt met een minnaar

Een man komt een dag vroeger dan voorzien terug van zakenreis. Hij neemt een taxi om naar huis te rijden. Bij zijn huis aangekomen vraagt hij aan de chauffeur van de taxi om getuige te zijn daar hij denkt dat zijn vrouw hem bedriegt. De taxichauffeur neemt het aanbod aan tegen betaling van €150. 

Zij komen stil het huis binnen, openen voorzichtig de deur van de slaapkamer, hij trekt het deken van het bed en betrapt aldus zijn vrouw met haar minnaar. Rood van woede trekt de man een pistool en houdt het tegen het hoofd van de minnaar. Zijn vrouw huilt en tiert: “schiet niet, schiet niet! ik heb je belogen, ik heb niet geërfd van mijn tante, het is hij die de Ferrari gekocht heeft en onze boot aan zee, en alle tickets voor de voetbalwedstrijden waar jij zo graag naar toe ging! Hij betaalt zelfs onze belastingen!” 

De man, volledig van de kaart, trekt het pistool weg en richt zich tot de taxichauffeur: “Wat zou jij in mijn plaats doen?” “Ik” zegt de taxichauffeur, “ik zou het deken over hem leggen zodat hij geen kou vat!”

Gemiddeld: 5.5 (2 stemmen)
Categorie

Salaris

Man: “Denk je dat mijn salaris voldoende voor jou is?”

Vriendin: “Voor mij is het voldoende, maar hoe ga jij overleven?”

Gemiddeld: 9 (1 stem)
Categorie
Tags

Eerste kerstdag

Twee dagen voor kerst belt een vader zijn nederlandse dochter in Australië op. Hij zegt: "Ik zal maar gelijk met het slechte nieuws beginnen. Je moeder en ik hebben besloten om op eerste kerstdag te gaan scheiden. Na 40 jaar huwelijk vinden we het mooi genoeg geweest en we hebben er voor gekozen om nu voor ons zelf te kiezen."

De dochter enigszins van haar apropos is even stil en reageert vervolgens: "Wat? Zomaar opeens? Dat kan niet! Ik kom naar jullie toe om er over te praten en jullie zullen zien dat er een oplossing is. Scheiden gaat niet gebeuren. Ik weet zeker dat mijn broer in Canada er net zo over denkt."
"Heb je hem al ingelicht hierover?" vraagt ze aan haar vader.

De vader antwoord: "Nee, ik heb jou eerst gebeld in Canada is het nu nacht, hij ligt vast te slapen."

De dochter: "Ik zal hem wel bellen zodra hij wakker is, we stappen allebei op het eerstvolgende vliegtuig en we praten dit stomme besluit van jullie nog eens goed door."

De vader stemt toe en hangt de telefoon op.

Vervolgens zegt hij tegen zijn vrouw: "Het is gelukt! De kinderen komen hier naartoe met kerst en ze betalen hun tickets zelf!"

Gemiddeld: 8.9 (8 stemmen)
Categorie

Bloemen met Valentijn

Mijn vrouw belde mij op Valentijnsdag op mijn werk.

Ze zei: 'Drie van de meisjes op kantoor hebben zojuist enorme bossen bloemen ontvangen. Ze zijn heel mooi.”

Ik zei: ‘Daarom hebben zij waarschijnlijk ook bloemen gekregen.’

Gemiddeld: 9 (3 stemmen)
Categorie

Jos met den dikke klos

De Staf word altijd geplaagd door z'n collega's.
"Staf, kende gij Jos?"
"Welke Jos?"
"Jos met de dikke klos."
En alleman lacht de Staf uit, omdat hij daar elke keer in trapt. Op den duur vertelt hij dat toch eens tegen z'n vrouw. "Awel, dan moette gij zien dat ge ook eens kunt lachen. Vraag eens of ze Mariette kennen, en dan zegt gij: Mariette met de dikke tette."

Zo gezegd, zo gedaan.
De Staf: "zeg, kende gullie Mariette?"
De mannen: "Mariette van Jos?"
"Welke Jos?"

Gemiddeld: 7.5 (2 stemmen)
Categorie

Hier vliegje

Toen een vrouw thuiskwam, trof ze haar gepensioneerde echtgenoot aan, die met een opgerolde krant om zijn hoofd zwaaide.

Vrouw: “Wat ben je aan het doen schat?”

Echtgenoot: “Vliegen meppen. Ik heb drie mannetjes en twee vrouwtjes tot nu toe.”

Vrouw: “Hoe weet je in hemelsnaam welk geslacht ze waren?”

Echtgenoot: “Makkelijk: drie zaten op een flesje bier, en de andere twee zaten op de telefoon.”

Gemiddeld: 7 (1 stem)
Categorie
Tags

Kerstavond

Het was kerstavond. Een vrouw kwam thuis bij haar man na een dag druk winkelen. Later die avond, toen ze zich aan het uitkleden was om naar bed te gaan, zag hij een vlek aan de binnenkant van haar been. "Wat is dat?" hij vroeg. Ze zei: "Ik heb vandaag de tattooshop bezocht. Op de binnenkant van één been heb ik ze 'Vrolijk Kerstmis' laten tatoeëren, en op de binnenkant van de andere hebben ze 'Gelukkig Nieuwjaar' getatoeëerd." 

Verbijsterd vroeg hij: "Waarom Heb je dat gedaan?" 

"Nou," antwoordde ze, "nu mag je niet klagen dat er nooit iets te eten is tussen Kerst en Nieuwjaar!"

Gemiddeld: 8 (3 stemmen)