Mannen en vrouwen

Dochter

Een getrouwd stel zitten samen op de bank. Vraagt de vrouw aan de man “Van wie zou onze dochter toch haar intelligentie hebben? Antwoordt de man “Ik denk toch echt van jouw, ik heb de mijne namelijk nog!”

Average: 8.4 (5 votes)
Categorie

Een vloek

Een man komt bij een tovenaar en vraagt: “Kunt u misschien een vloek wegnemen die al meer dan 25 jaar geleden over mij is uitgesproken?” De tovenaar antwoordt: “Waarschijnlijk wel, maar dan moet u mij eerst vertellen hoe die vloek luidde.”

De oude man zegt: “En dan verklaar ik u hierbij tot man en vrouw.”

Average: 8 (2 votes)
Categorie
Tags

Overnachting

Een stelletje keert huiswaarts na een vermoeiende vakantie, onder weg besluiten ze wat uit te rusten in een hotel langs de weg. Eenmaal binnen vragen ze aan de receptionist of hij hun wilt wekken over 4 uurtje zodat ze weer vroeg kunnen vertrekken. Als ze weer willen vertrekken krijgen ze de schrik van hun leven, 350 Euro voor de overnachting van 4 uurtjes! De man kookt van woede. De receptionist en de manager vertellen dood leuk dat dit de standaardtarieven zijn en het hotel beschikt over een grote sauna met massage, een zwembad met jacuzzi en elke avond de beste artiesten van de hele wereld optreden.
De man zegt dat ze daar helemaal geen gebruik van hebben gemaakt. De manager blijft echt bij zijn verhaal: “Het is hier, dus u had er wel gebruik van kunnen maken” De man schrijft morrend een check uit en geeft deze aan de manager. De manager kijkt verbaasd op en zegt “Maar meneer, dit een check van maar 100 euro!” Klopt zegt de man, “Ik heb 250 euro in rekening gebracht voor het vrijen met mij echtgenote” De manager begrijpt de man niet en roept verontwaardigd “Maar dat heb ik helemaal niet gedaan”

Waarop de man antwoordt, “Ze was hier, dus u had er wel gebruik van kunnen maken!”

Average: 8.5 (4 votes)
Categorie

Bij de juwelier

Ga ik vorige zaterdag een juwelierszaak binnen, kijk wat rond en zie plots een prachtige diamanten armband liggen. Wanneer ik voorover buig om het sieraad achter de toonbank van dichtbij te bekijken, ontglipt mij plots een windje. Ik kijk schichtig om mij heen in de hoop dat niemand iets gehoord heeft. Jammer genoeg staat er net de knappe verkoopster achter mijn rug, ze begroet mij vriendelijk alsof er niets aan de hand is en geeft deskundig uitleg over het juweel. Nog altijd lichtjes rood aangelopen en in verlegenheid, vraag ik de dame hoeveel deze armband kost. Antwoordt de verkoopster: “Mijnheer, als je al een windje laat bij het bekijken van het juweel, schijt je zeker je broek vol als je de prijs hoort!”

Average: 8.5 (2 votes)
Categorie
Tags

Vroegtijdige zaadlozing

Een man heeft in bed erge problemen met vroegtijdige zaadlozing en besluit een dokter te raadplegen. Hij vraagt hem een efficiënte oplossing voor zijn probleem. “Wel,” zegt de dokter,” probeer jezelf te laten schrikken net voor het ogenblik van klaarkomen.” Dezelfde dag nog gaat de man naar een wapenwinkel en koopt een alarmpistool. Thuisgekomen vindt hij zijn vrouw naakt in bed en onmiddellijk gaan ze aan de slag. Op het moment van positie 69 voelt hij het komen en vuurt zijn alarmpistool af… De volgende dag gaat hij terug naar de arts en die vraagt: “Wel, hoe was het?” “Niet zo best,” antwoordt de man, “wanneer ik het pistool afvuurde, beet mijn vrouw 6 cm van mijn jongeheer, scheet mijn gezicht vol en de buurman kwam uit de kast met zijn handen in de lucht.”

Average: 8.5 (2 votes)

Ruzie met de vrouw

Op een avond loopt Harry zijn stamcafé binnen en zegt: “Wim, geef me snel een groot glas bier. Ik heb net ruzie gehad met het vrouwtje.” “Oh ja?” zegt Wim. “En hoe verliep het deze keer?” “Toen het voorbij was,” antwoorde Harry, “kwam ze op handen en voeten bij me.” Echt waar?” zegt Wim “Dat is verrassend! En wat zei ze?” Ze zei: “Kom onder dat bed vandaan, vuile schijterd!”

Average: 8 (2 votes)
Categorie

Raam

Een man belt in "volle koleire" naar de hotelreceptie :
"Wilt u dringend komen a. u. b.? Ik heb een discussie met mijn vrouw en zij wil uit het raam springen."
Antwoord van de hotelreceptie : "Sorry , mijnheer, dit is een relatieprobleem en daar kunnen wij niet tussenkomen."
Antwoord van de man : "Ja maar, zij krijgt het venster niet open, en dat is duidelijk een onderhoudsprobleem.."

Average: 7 (2 votes)
Categorie

Vriendschap

Vriendschap tussen vrouwen: Een vrouw komt 's nachts niet thuis. De volgende dag zegt ze aan haar man dat ze bij een vriendin geslapen heeft. De man belt naar de 10 beste vriendinnen van zijn vrouw. Niemand weet van iets...
Vriendschap tussen mannen: Een man komt 's nachts niet thuis. De volgende dag vertelt hij zijn vrouw dat hij bij een vriend gelogeerd heeft. De vrouw belt naar 10 van zijn vrienden : 8 bevestigen dat hij daar geslapen heeft en 2 beweren dat hij daar nog is....

Average: 10 (1 vote)
Categorie

Post

De postbode brengt een briefje naar een vrouw. Nadat hij het briefje heeft gegeven, kijkt hij over de schouder van de vrouw mee. Als de vrouw hem open maakt zegt hij verbaast: "Waarom krijgt u een leeg papiertje!?"
"Hij is van mijn halfbroer en we praten al jaren niet meer tegen elkaar."

Average: 7.5 (2 votes)
Categorie
Tags

365 keer

Een man en zijn vrouw lopen op de veemarkt. Ze komen bij de stieren en bij de eerste stier staat een bord: "Deze stier heeft het afgelopen jaar 50 dekkingen gedaan." De vrouw zegt tegen haar man: "Daar kun jij nog wat van leren." Bij de volgende stier staat een bord: "Deze stier heeft het afgelopen jaar 65 dekkingen gedaan." De vrouw zegt: "Dat is meer dan 5x per maand, daar kun jij nog wat van leren.

"Bij een volgende stier staat een bord: "Deze stier heeft het afgelopen jaar 365 dekkingen gedaan." De mond van de vrouw valt open en ze zegt: "365x in één jaar! Daar kan jij nog wat van leren." Waarop haar man antwoordt: "Ga eens aan de eigenaar vragen of dat 365x met dezelfde koe was..?"

Average: 9 (1 vote)
Categorie