Absurde moppen

De beste absurde moppen van het internet, gerangschikt op score.

Die kinderen toch

Mijn neefje van 7 liet me met trots de "telefoon" zien die hij zojuist had gemaakt van een touwtje en twee blikjes cola. Ik haalde mijn iPhone tevoorschijn en zei: "Dat is leuk, maar..."

"Kijk hier eens wat kinderen van jouw leeftijd in China maken!"

Average: 10 (1 vote)
Categorie

Lekker vissen

Geef een man een vis en hij heeft eten voor een dag. 

Leer een man vissen en hij zit de hele dag in een boot bier te drinken.

Average: 10 (1 vote)
Categorie

Verstopte neus

Pietje komt bij de dokter en zegt: 'Dokter, mijn neus is verstopt!' 'Dan ga je hem toch zoeken!' antwoordt de dokter.

Average: 7.5 (10 votes)
Categorie

GPS

Gebruik nooit uw gps om naar het kerkhof te rijden. Het is niet leuk te horen "u hebt uw bestemming bereikt".

Average: 6.1 (9 votes)
Categorie

Stropdassen

Er loopt een man door de woestijn, zonder water en met vreselijke dorst. Dan komt hij een man op een kameel tegen. "Water, water, alsjeblieft." "Sorry, maar ik verkoop alleen stropdassen." zegt de man. De dorstige man kruipt voort. Even later komt hij weer een man op een kameel tegen. "Water, water, alsjeblieft." "Sorry meneer, ik verkoop alleen stropdassen." Zegt de man. Na een tijdje ziet hij opeens een restaurant in de woestijn. "Eindelijk drinken." denkt hij en kruipt met zijn laatste krachten naar het restaurant. Bij de deur wordt hij tegen gehouden. "Zonder stropdas komt u er echt niet in, meneer."

Average: 8 (4 votes)
Categorie

Roze kangoeroe

Jantje wordt 4 jaar en zijn vader vraagt wat ie voor zijn verjaardag wil hebben: Jantje zegt een roze kangoeroe. Dus zijn vader zoekt en zoekt maar vind hem niet. Dus besluit hij wat anders te kopen: een roze driewieler. Een paar jaar later wordt jantje 10 en wederom wil hij een roze kangoeroe. Zijn vader zoeken en zoeken en zoeken door heel het land maar........geen roze kangoeroe. Dus koopt hij een roze fiets voor jantje die ongelooflijk baalt. Jantje wordt 16 en wil nog steeds een roze kangoeroe. Zijn vader zoekt heel europa af maar wederom geen roze kangoeroe. Jantje balen want hij wil hem echt. Maar hij krijgt een roze brommer. Dan wordt jantje 18 jaar en weer wil hij een roze kangoeroe hebben. Dus zijn vader besluit hem nu te vinden . Hij zoekt de hele wereld af maar hij vind hem niet. Dus koopt hij een roze auto. Jantje is zeer teleurgesteld. Maar dan een paar jaar later zit vader in het café en weet je wat ie ziet? juist een roze kangoeroe. Hij vraagt wat ie kost.....1000 euro . Verkocht zegt vader. En als ie weggaat zegt de man: 1 ding tik hem nooit aan. Nou goed jantje blij en alles goed totdat jantje te nieuwsgierig wordt en hem aantikt. De kangoeroe wordt gek en achtervolgt jantje die eerst op zijn roze driewieler zit dan op zijn roze fiets stapt vervolgens op zijn roze brommer vlucht en dan in zijn roze auto stapt. Maar de kangoeroe is sneller en jantje geeft op. De kangoeroe tikt hem aan en zegt tikkie jij bent em.

Average: 7.7 (9 votes)
Categorie

Eekhoorns

Een troep eekhoorns lopen achter een grote vent aan. Vraagt die vent: “Waarom lopen jullie achter mij aan?” Zeggen de eekhoorns: “Zo’n grote eikel hebben we nog nooit gezien!”

Average: 8.5 (11 votes)

Geld geld geld

"Ik wou dat ik genoeg geld had om een olifant te kopen."

"Waar heb je in vredesnaam een olifant voor nodig?"

"Heb ik niet. Ik heb gewoon het geld nodig.”

Average: 9 (1 vote)
Categorie
Tags

Wat een klap

Ik was laatst op bezoek bij mijn zoon toen ik hem vroeg of ik een krant mocht lenen.

"Pap, dit is de 21e eeuw", zei hij. “Ik verspil mijn geld niet aan kranten. Maar als je wilt, mag je mijn iPad lenen.”

Ik kan je dit vertellen: die spin was helemaal van slag.

Average: 9 (1 vote)
Categorie