Algemeen

Rijbewijs

Een agent houdt een zeer jeugdige automobilist aan. "Rijbewijs alstublieft" sommeert hij de bestuurder. "Rijbewijs? Dat krijg je toch pas als je achttien bent?"

Average: 9.2 (5 votes)
Categorie
Tags

Grote druif

Een druif en een meloen lopen in het park zegt de druif tegen de meloen: 'Zóóó, jij hebt een groeispurt gehad!'

Average: 6.5 (4 votes)
Categorie

Electrische stoel

Een boef krijgt de elektrische stoel als straf vanwege vele gruwelijke daden. Op het moment dat het gaat gebeuren vraagt de agent aan de boef “Heb je nog een laatste wens voordat we je elektrocuteren?”

Waarop de boef zegt: “Mag ik misschien je handje vasthouden?”

Average: 8.4 (5 votes)
Categorie

Nieuwe auto

's Ochtends gaat Yolanthe uit rijden met de spiksplinternieuwe auto van Wesley. Als Wesley 's avonds thuiskomt, zegt Yolanthe: 'Ik heb goed en slecht nieuws. Ik begin maar met het goede nieuws: de airbag in onze nieuwe auto doet het prima...' 

Average: 9.3 (3 votes)
Categorie
Tags

Waarzegsters

Twee waarzegsters komen elkaar tegen. Zegt de één tegen de ander: "Goh, je ziet er beter uit dan volgende week"

Average: 8.8 (4 votes)
Categorie

Li en de soep

Aan boord van een marineschip werkt een Chinese kok. Hij heet Li, maar de mannen noemen hem allemaal nas-si-bal. Op een dag besluiten ze dat ze de man niet langer zullen plagen en een afgevaardigde gaat naar hem toe en zegt: "Beste kok, wij zullen je voortaan gewoon bij je naam noemen, Li." De Chinees knikt dankbaar en zegt: "Heel fijn, dan zal Li niet meer in jullie soep pissen."

Average: 9 (3 votes)
Categorie

Zand

Vier nonnetjes reden in 2 pk-tje achter vrachtwagen ,geladen met zand ,op autosnelweg. Plots kipt laadbak omhoog en nonnetjes rijden pardoes in zandhoop! Enkele maanden later komt het ongeval bij rechtbank.Rechter roept eerst vrachtwagenbestuurder en vraagt uitleg. Vertel eens mijnheer hoe het gegaan is ,vraagt rechter. Wel zegt de man : Weet het niet precies maar plots kipte laadbak op en nonnetjes reden in zandhoop ! En u reed ? vroeg rechter Ach zo een 80 km per uur :zegt de man De rechter roept ook de nonnetjes en ze mogen ook hun verhaal doen En zusterke vertel eens wat er gebeurd is :vraagt rechter Wel zegt ze :we reden achter vrachtwagen en plots kipte laadbak op en we reden in hoop zand. En u reed? vroeg rechter Ongeveer 80 km per uur ,zegt nonneke Het tweede en derde nonneke moten ook komen getuigen en vertellen net hetzelfde.Ook van het vierde nonneke wil rechter het verhaal horen.Wel zegt nonneke:we reden achter vrachtwagen en plots gaat de laadbak omhoog en we zijn in zandberg gereden.De rechter vraagt: en u reed ? Die stak vol zand !!!! zegt het nonneke!

Average: 8.5 (2 votes)
Categorie

De toekomst

Ruby komt bij een waarzegger. Voor tien euro voorspelt ze je toekomst. ‘En, wat ziet u?’ vraagt Ruby als de vrouw in haar bol kijkt. ‘Ik zie dat iemand heel boos op u gaat worden. En het is een vrouw.’ ’Dat kan wel kloppen,’ zegt Ruby, 'want ik heb geen geld bij me!’

Average: 8.8 (4 votes)
Categorie

Meme haar worst

Een vrouw staat aan het vuur worst in de pan te bakken. Zij snijdt de twee uiteinden eraf. Haar man vraagt... "Schatteke, waarom snijde gij die toppekes er altijd af?" De vrouw antwoordt... "Ik weet niet, dat moet ge eens aan mijn moeder vragen die doet dat ook altijd..."

En ze gaan naar haar moeder. "Mama," vraagt ze "Waarom snijde gij van de worst altijd die uiteindekes er af?" "Wel schat," zegt haar moeder "Dat moeten we eens aan de Bomma vragen die deed dat ook altijd."

De dag daarop, iedereen naar de Bomma... "Bomma?" vragen ze "Waarom snijdt gij altijd de toppekes van de worst als ge staat te bakken?" "Oooh, jaa... die toppekes..." zegt de Bomma... 'Ik weet het niet meer, maar ons Meme deed dat ook altijd, dat moeten we haar toch eens vragen..."

"Ons Meme? Die is al 102 jaar oud!" roept iemand.
"We willen het toch weten!" antwoordt iedereen.
Dus iedereen naar het rusthuis... Bij de Meme in het rusthuis aangekomen, vragen ze onmiddellijk: "Meme, waarom snijde gij de toppekes altijd van de worst?" Meme is een beetje doof...
"Wablief?" roept ze.

"MEME, WIJ SNIJDEN DE TOPPEKES VAN DE WORST,WAAROM DOEN WE DAT?..."

"WATTE?" roept Meme.... "BAKTE GOLLE NOG ALTIJD IN DAT KLEIN PANNEKKE?"

Average: 9 (1 vote)
Categorie

Vrijen in de slappkamer

Vader en moeder liggen te vrijen in de slaapkamer. Moeder zit bovenop vader. Opeens komt het zoontje binnen in de slaapkamer. Iedereen gegeneerd natuurlijk.

De volgende ochtend neemt de moeder het jongetje even apart en zegt : "ik zal je even vertellen over wat je gisteren gezien hebt. Je weet dat papa een dikke buik heeft en daarom gaat mama er soms bovenop zitten om die buik weer plat te duwen". Zegt dat Jongetje : "Maar mama, dat levert toch niks op." "Oh nee?" vraagt de mama. "Welnee" zegt het jongetje, "Als jij naar de winkel gaat, komt de buurvrouw, en die zet zich op haar knieen voor papa, en die blaast zijn buik weer op !"

Average: 8.3 (3 votes)
Categorie