Een gelovige donut

Een donut loopt een kerk binnen, benadert de priester en legt uit: ‘Neem me niet kwalijk, Vader, het is niet mijn bedoeling om u lastig te vallen, maar ik ben erg geïnteresseerd om me bij de geestelijkheid aan te sluiten. Ik hoopte dat je me wat tips kon geven.'

De priester, nadat hij even de tijd heeft genomen om te accepteren dat hij met een gebakje spreekt, glimlacht als antwoord.

“Dat is werkelijk een nobele roeping”, zegt hij. “Meestal beginnen individuen die priester willen worden door actief te worden in hun parochie en vervolgens naar een seminarie te gaan. Terwijl zij daar aanwezig zijn, doen zogenaamde geestelijken hun uiterste best om in elk opzicht uit te blinken, waarbij zij hun geloofsovertuigingen opnieuw bevestigen en zich wijden aan het pad van gerechtigheid. Als de tijd daar is, zal een bepaalde ingewijde tot diaken worden gewijd, waardoor hij of zij doorgang kan vinden naar het priesterschap.”

“Dat klinkt als een heel ingewikkeld proces”, bekent de donut. ‘Ik weet niet zeker of ik er tijd voor heb.’

“Als je het niet erg vindt dat ik het vraag...” antwoordt de priester. ‘Waarom dacht je dat je je bij de geestelijkheid wilde aansluiten als je niet bereid bent je aan het proces te binden? Waarom wil je überhaupt priester worden?”

“Nou...” antwoordt de donut. ‘Kijk, ik heb echt een gat hier vanbinnen...’

Average: 8 (1 vote)
Tags

5 verschillende moppen

Whiskas

Waarom stopt een dom blondje whiskas in haar slipje??

Antwoord: voor de poes!!!

Average: 3.5 (2 votes)
Categorie
Tags

Belgische kind

Die 3 vrouwen (een Belgische, Hollandse en een negerin) waren ieder van een kindje bevallen, maar de verpleegster had vergeten naamkaartjes aan de teentjes vast te maken, dus chaos alom, want welk kindje hoort nu bij welke moeder.

De hoofdverpleegkundige stelde voor om lotjes te trekken en die won mocht als eerste een baby kiezen.

Uiteraard won de Belgische en mocht dus als eerste kiezen.
"Doe mij maar dat zwarte kindje" zegt ze.
De hoofdverpleegkundige heel verbaasd: "maar waarom dat zwarte kindje?"
Antwoord van de Belgische moeder: "dan ben ik tenminste zeker dat het geen hollands kindje is!!!!"

Average: 5.8 (16 votes)

Raden welk dier

De juffrouw op de lagere school zegt: “Ik ga een dier omschrijven, en dan moeten jullie raden wat ik bedoel.” En ze begint: “Het loopt op de boerderij en het geeft melk.” Jantje zegt: “Een koe.” “Dat is goed,” zegt de juffrouw, “maar ik bedoelde een geit.” Dan zegt ze: “Het loopt op de boerderij, het heeft veren en legt eieren.” Jantje zegt: “Een kip.” “Dat is goed,” zegt de juffrouw, “maar ik bedoelde een eend.” Jantje krijgt de pest in en zegt tegen de juffrouw: “Nou geef ik u een raadsel: je stopt ‘t hard in je mond, en het komt er zacht en vochtig weer uit.” De juffrouw krijgt een knalrood hoofd. “Dat is goed,” zegt Jantje, “maar ik bedoelde kauwgom!”

Average: 7.5 (2 votes)
Categorie

Autopech

Een man heeft midden in de nacht auto pech, er is niemand meer die hem helpen kan. Hij besluit bij het eerste beste huis aan te bellen. Een bloedmooie dame doet de deur open en vraagt wat zij voor hem kan doen. Hij legt de situatie uit en de vrouw stemt toe dat de man hier wel kan blijven slapen. Ze wijst hem zijn kamer en eenmaal in bed kan de man nergens anders aan denken dan aan de bloedmooie gastvrouw. Ineens wordt er op de deur geklopt, de man springt opgewonden uit bed en doet de deur open. Zijn gastvrouw vraagt: “Misschien wat behoefte aan gezelschap?” “Zeker” zegt de man een beetje stijf van zenuwen. “Mooi” zegt ze “Ik heb hier nog een man met pech die wil blijven slapen.”

Average: 8.7 (6 votes)
Categorie
Tags

De tijd

Jantje: ‘Hoe laat is het?’ Juf: ‘Drie uur.’ Jantje: ‘Oh nee!’ Juf: ‘Wat is er?’ Jantje: ‘Ik vraag de hele dag aan iedereen hoe laat het is en ik krijg steeds een ander antwoord!’

Average: 6.9 (14 votes)
Categorie