Rolstoel

Gerrit zit zonder benen in zijn rolstoel voor de Hema in het winkelcentrum even uit te rusten. Hij heeft zijn pet afgezet en op zijn schoot gelegd. Komt er een man aan die 20 Euro in Gerrit's pet gooit en zegt:
"Koop er maar een paar mooie schoenen van."
Gerrit natuurlijk helemaal over de rooie. Even later komt zijn vriend eraan.
"Wat zie je er boos uit, wat is er gebeurd."
Gerrit vertelt het hele verhaal.
"Wat vervelend", zegt zijn vriend, "ik had het niet gepikt en die kerel een flinke schop onder z'n kont gegeven."
Als Gerrit dit hoort, slaan de stoppen bijna bij hem door en rolt hij grommend van woede naar huis. Zijn vrouw zegt tegen hem:
"Wat ben je boos, is er wat gebeurd?"
Gerrit vertelt het verhaal van de man met z'n 20 Euro en de reactie van zijn vriend. Waarop zijn vrouw zegt:
"Nou zeg, jij bent ook snel op je teentjes getrapt!"

Average: 8 (1 vote)
Categorie

5 verschillende moppen

Veulen

Lieke vraagt aan haar moeder: ‘Mam, hoe wordt een veulen geboren?’ Haar moeder zegt: ‘Eerst de voorbenen, dan het hoofd, dan het lijfje en tot slot de achterbenen.’ Lieke is even stil en vraagt dan: ‘Maar wie zet hem dan in elkaar?’

Average: 6.3 (3 votes)
Categorie
Tags

Wat wil je later worden?

Juffrouw: ‘Lotte, wat wil jij later worden?’
Lotte: ‘Ik wil graag fotomodel worden.’
Juffrouw: ‘En wat als je later niet zo knap bent?’
Lotte: ‘Dan word ik juf!’

Average: 8.7 (3 votes)
Categorie

Goede grap

Jantje vraagt aan zijn moeder: ‘Mag ik een peer mee naar school?’ ‘Nee Jantje, dan komen er deuken in.' zegt zijn moeder. Zegt Jantje: ‘Oh, dan moet je zeker ook geen goede grappen maken in de buurt van een peer.’ ‘Waarom niet?’ vraagt zijn moeder. Antwoordt Jantje: ‘Anders liggen ze in een deuk!’

Average: 6.4 (12 votes)
Categorie

Twee leeuwen

Twee leeuwen lopen door de stad. Zegt de ene leeuw tegen de andere: ‘Waar zijn al die mensen gebleven?’

Average: 6 (1 vote)
Categorie
Tags

Nagels Van Leeuwen

Zo is er ne man die werkt bij een firma die nagels produceert. De man krijgt als opdracht reclameslogans verzinnen. Hij komt de eerste dag bij z'n baas met het volgende voorstel. Hij had Jezus aan het kruis getekend met de volgende slogan eronder: "Met spijkers van Van Leeuwen, hang ik hier al eeuwen." Den baas was al niet goe gezind en droeg de man dan ook op om een andere slogan te maken.

De volgende dag komt de man aan met het volgende voorstel. Hij had een leeg kruis getekend met daaronder de slogan: "Nu is Hij ervan afgepleurd. Met spijkers van Van Leeuwen was dat nooit gebeurd!" De baas nog niet content natuurlijk, en stuurde de man nogmaals terug. Hij geeft de man nog 1 kans om zich te bewijzen, zoniet vliegt hij meteen buiten.

Vol moed komt de man de derde dag terug met volgende slogan: "Bij Van Leeuwen zijn het echte zeikers, maar ze hebben verdomd goede spijkers."

Average: 8 (1 vote)
Categorie