Pa zal het niet leuk vinden

Een boerenjongen gooide per ongeluk zijn wagenlading maïs om.

De boer die vlakbij woonde, hoorde het geluid en riep naar de jongen: 'Hé Willy, vergeet je problemen. Kom binnen en bezoek ons even. Ik zal je later helpen de wagen omhoog te krijgen.’

‘Dat is ontzettend aardig van je,’ antwoordde Willy, ‘maar ik denk niet dat Pa dat leuk zou vinden.’

‘Ach, kom op, jongen,’ hield de boer vol.

‘Nou, oké,’ stemde de jongen uiteindelijk toe, en voegde eraan toe: ‘maar Pa zal het niet leuk vinden.’

Na een stevig diner bedankte Willy zijn gastheer.

Willis: “Ik voel me nu een stuk beter, maar ik weet dat Pa heel erg van streek zal zijn.”

“Wees niet dwaas!” zei de buurman glimlachend. “Trouwens, waar is hij?”

Willy: “Onder de wagen.”

Gemiddeld: 4.5 (2 stemmen)
Categorie
Tags

5 verschillende moppen

Hollander en de lotto

Een Hollander doet mee aan de lotto. Vraag aan hem: “wat doe je als je de honderdduizend wint?” “Natellen”, zegt de man.

Gemiddeld: 6.8 (18 stemmen)
Categorie

Audi Quattro

Een man in een auto wordt aangehouden bij de Belgische grens. "Meneer, u kunt de grens niet over," zegt de Belgische douanier, "want u rijdt in een Audi Quattro en u zit er maar in uw eentje in." "Wat is dat nu voor onzin?" zegt de man: "Audi Quattro is gewoon het merk. Dat betekent niet dat je er met zijn vieren in moet zitten." "Toch mag u niet verder," zegt de douanier. "Dan wil ik wel eens even met je chef praten," zegt de man. "Dan moet u even geduld hebben," zegt de douanier, "want m'n chef houdt net drie mensen in een Fiat Uno aan.

Gemiddeld: 5 (1 stem)
Categorie
Tags

Zintuigen

In de klas vertelt de meester over de vijf zintuigen. Hij zegt: ‘Dirk, vertel me eens welke zintuigen de mens het moeilijkst kan missen?' Dirk weet het antwoord niet, zodat de meester hem een beetje op weg helpt. ‘Kijk eens goed Dirk, wat zit er aan weerskanten van mijn neus?’ Dirk: ‘Pukkels, meester.’

Gemiddeld: 7 (4 stemmen)
Categorie

Onderzeeërs

Een Nederlander, een Amerikaan en een Belg zijn aan het opscheppen over hun onderzeeërs. Nederlander: "De onze blijft zes uur onder water!" De Amerikaan: "De onze blijft wel twaalf uur onder water!" De Belg reageert met: "De onze komt nooit meer boven!"

Gemiddeld: 6.3 (4 stemmen)
Categorie

Kijken naar de kapstok

Er zitten twee mannen aan de bar als plots de ene zegt: “Jeetje, wat ben jij ongezellig, je zit al een uur naar die kapstok te kijken!” “Ja maar…” zegt de andere man “ik kijk naar mijn jas” De ene man zegt: “Doe toch niet zo raar man, ik zit toch ook niet steeds naar mijn jas te kijken? ”

Waarop de andere man zegt: “Nee, maar dat is ook helemaal niet nodig, want jou jas is al uren weg! ”

Gemiddeld: 4.3 (4 stemmen)
Categorie