Lieve god

Er was een man die voor het postkantoor werkte, wiens taak het was om alle post met onleesbare adressen te verwerken...
Op een dag kwam er een brief met een wankel handschrift aan God, zonder echt adres. Hij dacht dat hij het moest openen om te zien waar het over ging. De brief luidde:

"Lieve God,

Ik ben een 83-jarige weduwe en leef van een heel klein pensioen. Gisteren heeft iemand mijn portemonnee gestolen. Er zat 100 euro in, dat was al het geld dat ik had tot mijn volgende pensioenbetaling. Volgende zondag is het Kerstmis en ik had twee van mijn vrienden uitgenodigd voor een etentje. Zonder dat geld heb ik niets om eten mee te kopen, heb ik geen familie om naar toe te gaan en ben jij mijn enige hoop. Kan je me alsjeblieft helpen?

Met vriendelijke groet, Edna”

De postbode was geraakt. Hij liet de brief aan alle andere bedienden zien. Ieder groef in zijn of haar portemonnee en kwam met een paar euro's op de proppen. Tegen de tijd dat hij de ronde deed, had hij 96 euro verzameld, die ze in een envelop stopten en naar de vrouw stuurden.

De rest van de dag voelden alle postbodes een warm gevoel bij de gedachte aan Edna en het diner dat ze met haar vrienden zou kunnen delen. Kerstmis kwam en ging. Een paar dagen later kwam er nog een brief van dezelfde oude dame aan God.
 

Kerst artikelen & versiering

Alle postbodes verzamelden zich terwijl de brief werd geopend. Hij ging als volgt:

"Lieve God,

Hoe kan ik je ooit genoeg bedanken voor wat je voor mij hebt gedaan? Door jouw liefdesgeschenk heb ik een heerlijk diner voor mijn vrienden kunnen bereiden. We hadden een erg leuke dag en ik vertelde mijn vrienden over je prachtige geschenk. Trouwens, er ontbrak 4 euro. Ik denk dat het misschien die klootzakken op het postkantoor waren.

Met vriendelijke groet, Edna”

Average: 7 (2 votes)
Categorie

5 verschillende moppen

Foto's

Een bedrogen echtgenoot stelt de minnaar van zijn vrouw voor de keus: "Wat hebt u hierop te zeggen", zegt hij en laat hem de foto's zien die een privé detective gemaakt heeft. "Hier, kijk eens! U met mijn vrouw in onze woonkamer. En hier een andere foto, waar jullie halfnaakt wijn zitten te drinken. En op de derde foto liggen jullie in bed. Wat hebt u daarop te zeggen?"

De minnaar bekijkt de foto's zorgvuldig en zegt dan: "De derde foto wil ik graag bijbestellen."

Average: 8 (3 votes)
Categorie

20 minuten

Een vrouw heeft 20 jaar nodig om van haar zoon een man te maken, en dan komt er een andere vrouw die er een idioot van maakt in 20 minuten.

Average: 4.6 (5 votes)
Categorie

In het paradijs

Een vrouw komt aan in het paradijs en vraag aan Sint Pieter of ze haar man terug kan zien.
Oké zegt Sint Pieter ik zal opzoeken via de pc waar hij ergens zit.
Hij kijkt onder de rubriek GELUKKIGEN maar geen resultaat, onder de rubriek
HEILIGEN weeral geen resultaat.
Hij vraagt aan de vrouw hoelang ze getrouwd waren ?
52 jaar zegt ze fier !
Oei, zegt Sint Pieter, dan moet ik naar de rubriek MARTELAREN kijken.

Average: 5.7 (3 votes)
Categorie

Vleesje

Ober, is dit een varkenslapje of een rundersteak?
- Kunt u dat niet proeven dan?
Nee ober!
- Wat maakt het dan uit!

Average: 8.3 (4 votes)
Categorie

50 euro

Een jongen is op de kermis en gaat naar een kraam waar een man tegen de jongen zegt: 'Als ik jouw gewicht opschrijf, dan moet jij mij vijftig euro geven. Maar als het niet lukt, krijg jij van mij vijftig euro.' De jongen kijkt om zich heen, maar ziet nergens een weegschaal staan en gaat akkoord met de man. De man doet precies wat hij zei en schrijft op: 'Jouw gewicht.' 'Dat wordt dan vijftig euro!' zegt de man tegen de jongen.

Average: 6.3 (4 votes)
Categorie