De bloedende hand

Carlijn is alleen thuis. Plotseling gaat de telefoon en Carlijn neemt op. Een stem zegt: ‘Ik ben de man met de bloedende hand en ik sta drie straten van je verwijderd.’ Carlijn wordt bang en legt de telefoon snel neer. Even later gaat de telefoon weer. Zij hoort dezelfde stem zeggen: ‘Ik ben de man met de bloedende hand en ik sta twee straten van je verwijderd.’ Carlijn hangt weer gauw op. Een paar minuten later gaat de telefoon weer. Carlijn durft eerst niet op te nemen, maar doet het dan toch. Weer hoort ze dezelfde stem die zegt: ‘k ben de man met de bloedende hand en ik sta een straat van je verwijderd.’ Carlijn legt weer neer en besluit de rest van de dag de telefoon niet meer op te nemen. Dan gaat de deurbel. Carlijn doet open en ziet een man staan die zegt: ‘Ik ben de man met de bloedende hand. Mag ik een pleister?’

Gemiddeld: 3.8 (5 stemmen)
Categorie

5 verschillende moppen

Hollander en de lotto

Een Hollander doet mee aan de lotto. Vraag aan hem: “wat doe je als je de honderdduizend wint?” “Natellen”, zegt de man.

Gemiddeld: 6.8 (18 stemmen)
Categorie

Audi Quattro

Een man in een auto wordt aangehouden bij de Belgische grens. "Meneer, u kunt de grens niet over," zegt de Belgische douanier, "want u rijdt in een Audi Quattro en u zit er maar in uw eentje in." "Wat is dat nu voor onzin?" zegt de man: "Audi Quattro is gewoon het merk. Dat betekent niet dat je er met zijn vieren in moet zitten." "Toch mag u niet verder," zegt de douanier. "Dan wil ik wel eens even met je chef praten," zegt de man. "Dan moet u even geduld hebben," zegt de douanier, "want m'n chef houdt net drie mensen in een Fiat Uno aan.

Gemiddeld: 5 (1 stem)
Categorie
Tags

Zintuigen

In de klas vertelt de meester over de vijf zintuigen. Hij zegt: ‘Dirk, vertel me eens welke zintuigen de mens het moeilijkst kan missen?' Dirk weet het antwoord niet, zodat de meester hem een beetje op weg helpt. ‘Kijk eens goed Dirk, wat zit er aan weerskanten van mijn neus?’ Dirk: ‘Pukkels, meester.’

Gemiddeld: 7 (4 stemmen)
Categorie

Onderzeeërs

Een Nederlander, een Amerikaan en een Belg zijn aan het opscheppen over hun onderzeeërs. Nederlander: "De onze blijft zes uur onder water!" De Amerikaan: "De onze blijft wel twaalf uur onder water!" De Belg reageert met: "De onze komt nooit meer boven!"

Gemiddeld: 6.3 (4 stemmen)
Categorie

Kijken naar de kapstok

Er zitten twee mannen aan de bar als plots de ene zegt: “Jeetje, wat ben jij ongezellig, je zit al een uur naar die kapstok te kijken!” “Ja maar…” zegt de andere man “ik kijk naar mijn jas” De ene man zegt: “Doe toch niet zo raar man, ik zit toch ook niet steeds naar mijn jas te kijken? ”

Waarop de andere man zegt: “Nee, maar dat is ook helemaal niet nodig, want jou jas is al uren weg! ”

Gemiddeld: 4.3 (4 stemmen)
Categorie