Die kinderen toch

Mijn neefje van 7 liet me met trots de "telefoon" zien die hij zojuist had gemaakt van een touwtje en twee blikjes cola. Ik haalde mijn iPhone tevoorschijn en zei: "Dat is leuk, maar..."

"Kijk hier eens wat kinderen van jouw leeftijd in China maken!"

Gemiddeld: 8.9 (7 stemmen)
Categorie

5 verschillende moppen

Geld geld geld

"Ik wou dat ik genoeg geld had om een olifant te kopen."

"Waar heb je in vredesnaam een olifant voor nodig?"

"Heb ik niet. Ik heb gewoon het geld nodig.”

Gemiddeld: 9 (1 stem)
Categorie
Tags

Vliegtuig landen

Een vliegtuig van een Belgische luchtvaart maatschappij gaat landen op Schiphol. De piloot en zijn copiloot verminderen hoogte en daar komt de landingsbaan in zicht. Ze activeren het landingsgestel en zetten het vliegtuig op de grond. De piloten gaan volop in de remmen om snel genoeg stil te kunnen staan. De rook komt van de geblokkeerde banden en met heel veel moeite komen ze net voor het einde van de landingsbaan stil te staan. Met een geschrokken blik kijken de twee Belgische piloten elkaar aan. Zegt de ene Belg tegen de andere “Wat een korte landingsbaan van de Hollanders” Zegt de ander terwijl hij rond zich kijkt “Zeker weten, en wat is hij breed zeg!”

Gemiddeld: 5.7 (3 stemmen)
Categorie

In de dierentuin

Komt een man in de dierentuin bij de apen, ziet hij daar een grote gorilla in een kooi met daarop een bordje: "Aanraken op eigen risico". Die man toch wel nieuwsgierig, steekt voorzichtig zijn vinger door de tralies en raakt hem aan. Staat opeens die gorilla op, buigt de tralies en gaat die man achterna. De man vlucht uit de dierentuin, springt in zijn auto, maar de aap blijft hem achtervolgen. De man zwemt het kanaal over, springt op een motor, rijdt naar het vliegveld, pakt het vliegtuig naar een ver land, nog steeds wordt hij achtervolgd door de aap. De man zet het op een lopen, maar de aap blijft hem achtervolgen. Na 3 uur gelopen te hebben stort de man van vermoeidheid neer en denkt: "Dit was het dan, ik ga dood."
Staat de aap voor hem steekt zijn vinger uit en zegt: "Tikkie, jij bent hem."

Gemiddeld: 9 (12 stemmen)
Categorie
Tags

Bloemen met Valentijn

Mijn vrouw belde mij op Valentijnsdag op mijn werk.

Ze zei: 'Drie van de meisjes op kantoor hebben zojuist enorme bossen bloemen ontvangen. Ze zijn heel mooi.”

Ik zei: ‘Daarom hebben zij waarschijnlijk ook bloemen gekregen.’

Gemiddeld: 7.5 (6 stemmen)
Categorie

Streng verboden

Tijdens de introductie van het nieuwe schooljaar voor nieuwe studenten legt de decaan de regels uit. “Het is voor de mannelijke studenten streng verboden de huisvesting van de dames te betreden. Als je toch betrapt wordt dan betaal je een boete van 40 Euro. Overtreed je de regel, nog een keer 80 Euro. Snappen we je voor de derde keer dan betaal je maar liefst 120 Euro.” Op dat moment roept een student: “En wat kost eigenlijk een seizoenkaart?”

Gemiddeld: 8 (2 stemmen)
Categorie