Zand

Vier nonnetjes reden in 2 pk-tje achter vrachtwagen ,geladen met zand ,op autosnelweg. Plots kipt laadbak omhoog en nonnetjes rijden pardoes in zandhoop! Enkele maanden later komt het ongeval bij rechtbank.Rechter roept eerst vrachtwagenbestuurder en vraagt uitleg. Vertel eens mijnheer hoe het gegaan is ,vraagt rechter. Wel zegt de man : Weet het niet precies maar plots kipte laadbak op en nonnetjes reden in zandhoop ! En u reed ? vroeg rechter Ach zo een 80 km per uur :zegt de man De rechter roept ook de nonnetjes en ze mogen ook hun verhaal doen En zusterke vertel eens wat er gebeurd is :vraagt rechter Wel zegt ze :we reden achter vrachtwagen en plots kipte laadbak op en we reden in hoop zand. En u reed? vroeg rechter Ongeveer 80 km per uur ,zegt nonneke Het tweede en derde nonneke moten ook komen getuigen en vertellen net hetzelfde.Ook van het vierde nonneke wil rechter het verhaal horen.Wel zegt nonneke:we reden achter vrachtwagen en plots gaat de laadbak omhoog en we zijn in zandberg gereden.De rechter vraagt: en u reed ? Die stak vol zand !!!! zegt het nonneke!

Average: 9 (3 votes)
Categorie

5 verschillende moppen

De jackpot

Een man heeft een jackpot gewonnen en gaat helemaal opgewonden naar huis. “Truus, pak je koffers maar in” zegt de man. “Wat is er dan aan de hand?” vraagt zijn vrouw. “Ik heb 2 miljoen gewonnen met de lotto!” zegt de man met een opgewonden stem. “Wauw, dat is prachtig!” zegt zijn vrouw. ”Wat moet ik dan inpakken, winter of zomerkleding?”

“Dat boeit me helemaal niks” zegt de man. “Als je nu maar gewoon opdondert”

Average: 6 (1 vote)
Categorie

Piet, Jan en Leo

Piet, Jan en Leo zijn door een schipbreuk gestrand op een onbewoond eiland, ergens midden in de oceaan. Op een dag komt er een zeemeermin langsgezwommen. Ze spreekt de mannen aan: ‘Hallo mannen, Jullie mogen alle drie één wens doen, die ik uit laat komen.’ De mannen denken na, waarna Piet als eerste zijn wens doet: ‘Ik wens weer terug te zijn bij mijn vrouw in mijn villa.’ Hij heeft nog maar net de zin uitgesproken of hij is al weg. Jan weet ook al wat hij wil wensen: ‘Ik wens dat ik terug ben op mijn boerderij.’ Niet veel later is ook Jan verdwenen. Leo denkt nog even na. Uiteindelijk zegt Leo: ‘Weet je, het is hier toch wel saai zonder Piet en Jan. Ik wou dat ze terug waren.’ En hup, het trio zit weer op het eiland!

Average: 6 (1 vote)
Categorie

Nederlanders en Belgen

Twee Nederlandse douanebeambten lopen op vrijdagmiddag om vijf voor vijf langs de Nederlands-Belgische grens. Ze zien een lijk in een boom hangen. "Daar gaat ons weekend", zegt de een tegen de ander. "Dat wordt een behoorlijk proces verbaal." "Welnee," zegt de ander, "we hangen hem gewoon in een boom vijf meter verderop. Dan hangt hij in België en zijn wij er vanaf." Zo gezegd zo gedaan. Nauwelijks zijn ze klaar of ze horen voetstappen naderbij komen. De twee Nederlandse douanebeambten duiken snel de struiken in. Er komen twee Belgische douanebeambten langs. Zegt de één tegen de ander: "Ach, nee, Sjefke, Kijk! Daar hangt hij alweer!"

Average: 8 (3 votes)

Parachute

Een oen gaat parachutespringen. Hij vraagt aan zijn instructeur: ‘Als mijn parachute niet opengaat, wat dan?’ De instructeur antwoordt: ‘Dan moet je aan het reservekoordje trekken. Als die ook niet werkt, moet je aan je tweede koordje trekken.’ De oen vraagt: ‘En als dat tweede koordje ook niet werkt, krijg ik dan een nieuwe parachute?’

Average: 7 (3 votes)
Categorie

Jeuk

Welke salade helpt tegen jeuk?

Antwoord
Average: 3 (2 votes)
Categorie