1001 MOPPEN


Onderwerpen

Allerlei
Belgen
Dieren
Dokters
Dom Blondje
Godsdienst
Hollanders
Raadsels
School
Toppunten
Uitspraken
Vrouwen
Werk


Zelf mop toevoegen

GOEDE INVESTERING : Wanneer je vorig jaar voor 1000 EURO aandelen van Nortel Networks kocht, heb je vandaag nog 59 EURO. Wanneer je in januari 2000 voor 1000 EURO aandelen van Lucent Technologies kocht, heb je vandaag nog 70 EURO. Wanneer je in januari 2000 voor 1000 EURO aandelen van Alcatel kocht, heb je vandaag nog 170 EURO. Wanneer je echter verleden jaar voor 1000 EURO volle Jupilerbakken gekocht hebt, alles opgedronken hebt, heb je vandaag nog leeggoed ter waarde van 380 EURO.

Vierentwintig jaar lang was Willem elke morgen op tijd op zijn werk geweest, nog nooit had hij een dag gemist. Vandaag was hij voor het eerst te laat en z'n baas had al tien keer op z'n horloge gekeken. Om half elf kwam Willem met z'n hoofd in het verband het kantoor binnen stappen. Hij miste enkele tanden en zei met een van pijn vertrokken gezicht: "Ik ben thuis van de trap gevallen." Zo," antwoordt z'n baas ongeduldig, "en moet zoiets anderhalf uur duren?"

Een man vliegt in een heteluchtballon boven het land en beseft dat hij verdwaald is. Hij ziet beneden een man lopen en daalt tot hij binnen gehoorafstand is... "Neem me niet kwalijk," roept hij, "Kunt u mij misschien helpen? Ik heb mijn vriend beloofd hem een half uur geleden ergens te ontmoeten, maar ik weet niet waar ik ben!" De man beneden antwoordt: "Ja. U bent in een heteluchtballon en zweeft ongeveer 10 meter boven de grond. U bevindt zich tussen de 40 en 42 graden noorderbreedte en tussen de 58 en 60 graden westerlengte." "U bent zeker een Systeem Beheerder" zegt de man in de heteluchtballon. "Inderdaad" zegt de ander, "maar hoe weet u dat?" "Nou", zegt de man in de ballon: "alles wat u zegt is technisch gesproken juist, maar ik heb helemaal niets aan die informatie. En al met al ben ik nog steeds verdwaald." De man op de grond kijkt peinzend omhoog en zegt: "U bent zeker manager?" "Dat klopt", zegt de man in de ballon: "maar hoe weet u dat?" "Eenvoudig. U heeft geen idee waar u bent. U weet al helemaal niet waar u naartoe gaat. U heeft iets beloofd terwijl u geen idee heeft hoe u die belofte moet waarmaken en u verwacht van mij dat ik uw probleem oplos. U verkeert nog steeds in dezelfde positie als voor wij elkaar ontmoetten, maar op een of andere manier is het nu ineens mijn schuld."

De nieuwe werknemer stond wat hulpeloos bij de papierversnipperaar. "Kan ik u helpen?", vroeg een secretaresse. "Ja," zei hij, "hoe werkt dat ding?" "Heel simpel," zegt ze, en pakte het dikke dossier en stopte het in de versnipperaar. "Bedankt, maar waar komen de kopieŽn er nu uit?"

Een vrouw van ongeveer 75 jaar rijdt met haar splinternieuwe ferrari op de E40 tegen ongeveer 35 km/u. Een GTI van de rijkswacht merkt dit op en zet de moeizame achtervolging in. De Ferrari wordt tegengehouden en een flik stapt uit, benadert de wagen en vraagt om het raam naar beneden te doen. De flik, die ziet dat het een bejaarde dame is vraagt: "Madam, u rijdt hier op een autostrade en de minimumsnelheid is hier 70 km/u..." "Ahzo, jamaja, ik zie hier een plakkaat met "E40" op dus dacht ik dat ik hier maar 40 mocht..." "Nenieje, madammeken, ge moet hier minimum 70 rijden" Naast de oude dame zit een oud ventje die rilt als een pasgeboren veulentje... De flik die blijkbaar geamuseerd is door de situatie, zegt: Wat ist er meneer, gaat het wa te rap voor u?" Oude man: "Wilde zwijgen, we komen juist van den E313!!"

De reden waarom ik mijn secretaresse ontslagen heb: 's Morgens werd ik wakker en was 45. Alhoewel ik me niet bijzonder goed voelde hoopte ik toch dat mijn vrouw mij gelukkige verjaardag zou wensen. Tot mijner teleurstelling zei ze niet eens goedemorgen. Bij het onbijt hebben de kinderen mij niet eens aangesproken. Op het werk aangekomen, riep mijn secretaresse :"Gelukkige verjaardag". Gelukkig dat ik was dat toch iemand aan mij dacht, maar anderzijds was ze de enige. Zelfs de collega's herinnerden zich niets van mijn verjaardag. Tegen de middag stelde mijn secretaresse voor om samen een hap te gaan eten. Het was het leukste dat men mij al had voorgesteld die dag. Dus zijn we samen een apperitief gaan drinken en dan gaan eten. Op de terugweg vroeg ze zich af waarom terug naar het bureau te gaan. Het was een mooie dag, dus vroeg ze om bij haar thuis de dag te gaan doorbrengen. Eens bij haar aangekomen, bood ze mij een glas aan en zei : "Stoort het als ik mij wat relaxer ga aankleden?" Geen twijfel, het ging een zeer interessante namiddag worden. Zij stapte haar slaapkamer in, en kwam terug met een grote verjaardagstaart, gevolgd door mijn echtgenote, mijn kinderen, mijn baas en enkele collega's. ...en ik, ik zat daar in 't salon compleet in mijne flikker.

Een jonge man is net aangenomen in een grote multinationale onderneming. Vanaf de eerste dag neemt hij de telefoon, belt de bedrijfscafetaria en brult: "een koffie, en snel een beetje...." Aan de andere kant van de lijn antwoordt een stem : Ik denk dat U een verkeerd intern nummer gedraaid hebt, weet U wel met wie U spreekt, onozelaar ?" "Heu... Nee... antwoordt de pas aangenomen werknemer. Ik ben de Directeur-Generaal van deze firma, jij idioot ! De jonge man roept tweemaal luider: En U, dik opgeblazen directeur- generaaltje, weet U wel met wie U spreekt?" "Heu....Nee" antwoordt de directeur ietwat verbaasd. "Perfect !" antwoordt de jonge man. En hij legt de telefoon neer...

EEN MAN KOMT OP ZIJN WERK EN ZEGT: BAAS,MIJN VROUW DOET MORGEN DE GROTE SCHOONMAAK EN ZE WIL DAT IK HAAR HELP EN EEN DAGJE VRIJ NEEM. BAAS: WE KUNNEN JE ECHT NIET KWIJT HOOR. MAN: IK WIST DAT IK OP U KON REKENEN.

Een directeur zegt tegen zijn secretaresse:"Uw hersenen zitten in uw vagina!" De secretaresse gaat naar huis. De volgende dag belt ze naar haar baas:"Ja,sorry meneer de directeur ik kan vandaag niet komen werken want ik heb een hersenbloeding."

Er was een gekkenhuis met 5 verdiepingen. -op de eerste verdieping de gekken -op de tweede verdieping de grote gekken -op de derde verdieping de gevaarlijke gekken -op de vierde verdieping de extreem gevaarlijke gekken -en op de vijfde verdieping DE BAAS

weet je waarom een ambtenaar 's morgens niet uit het raam kijkt? want dan heeft hij 's middags niks te doen

een man wou zijn balastingen betalen langs de p.c. hij deed dat hij had al zijn gegevens al ingetypt,hij keek naar de printer(keek verward) en zei: waar komt dat geld nu uit???

er was eens een vrachtwagenchauffeur en die stond voor een rood licht... achter hem stond een vrouw die stapte uit en ging hem zeggen dat hij zijn lading aan het verliezen was... hij negeerde haar... het werd groen en hij reed verder... aan de volgende lichten moest hij weer stoppen.... dezelfde vrouw stond weer aan zijn raam en zie: meneer, u verliest uw lading!... de vrachtwagenchauffeur deed zijn raam open en vroeg: wat is er nu toch met u? meneer, u verliest uw lading... waarop dat hij zegt: wat wil je? ik ben zout aan het strooien...

twee tomaten komen bij het strand... de ene zegt: wat een lekker ding, zeg en de ander zegt: word maar niet rood

wat is het toppunt van eenzaamheid: chatten op een stand-alone computer

Dus jij wilt een dagje vrij? Besef je wel wat je vraagt? Een jaar heeft 365 dagen waarop gewerkt kan worden. Er zijn 52 weken per jaar waarin je twee dagen vrij bent, er blijven dan nog 261 dagen over. Per dag werk je 16 uur niet, wat gelijk staat aan 170 dagen, zo blijven er nog 91 dagen over. Iedere dag besteed je 30 minuten aan het drinken van koffie, per jaar is dat 23 dagen, waardoor er nog maar 68 dagen over blijven. Daarnaast heb je een uur lunchpauze per dag, wat gelijk staat aan 46 dagen. Zo blijven er nog 22 dagen over om te werken. Normaal gesproken ben je twee dagen per jaar ziek zodat er nog 20 dagen over blijven.We hebben 5 verplichte feestdagen per jaar, wat het aantal werkdagen reduceert tot 15. Daarvan geven we je met een royaal gebaar 14 dagen vakantie, waardoor er nog maar 1 dag overblijft om te werken. En jij wilt godver... die ene dag vrij!!

jantje moest plassen en hij ging plassen toen hij ging plassen kwam er een geest aan en zei: ik ben de man met de rooie ogen... en jantje zei: als je niet je bek houdt, krijg je nog een blauw oog

de dikke en de dunne die gingen na de bakker de bakker liet een sheet en de broodjes waren heet

twee bananen graven een put in de woestijn zegt de een tegen de ander: "ik stop er mee, mijn rug staat er al krom van!"

Aantal moppen: 19 - Pagina: 1