1001 MOPPEN


Onderwerpen

Allerlei
Belgen
Dieren
Dokters
Dom Blondje
Godsdienst
Hollanders
Raadsels
School
Toppunten
Uitspraken
Vrouwen
Werk


Zelf mop toevoegen

Koppel in conversatie : ZIJ : Als ik nu stierf, zou jij opnieuw trouwen ? HIJ : Nee. Natuurlijk niet! ZIJ : Nee ? Waarom ? Hou je er niet van getrouwd te zijn ? HIJ : Jawel, ik hou ervan! ZIJ : Dus, waarom zou je niet hertrouwen? HIJ : OK, ok, ik zal wel hertrouwen als dat jou pleziert!... ZIJ (droevig) : Zou je hertrouwen? HIJ : Euh ja ?... ZIJ : En zou je met haar in ons bed slapen? HIJ : Waar zou je anders willen dat we slapen ? ZIJ : Zou je mijn foto's door de hare vervangen? HIJ : Euh... ja, natuurlijk wel... ZIJ : En zou ze met mijn auto rijden? HIJ : Nee, ze kan niet rijden... ZIJ : (stilte) HIJ : Oh shit!

Skelet: Een hoop beenderen met de mens eraf geschraapt.

Wanneer weet je dat je echt moet afvallen? Als je op het strand ligt en de mensen van Greenpeace proberen je weer in zee te duwen!!

Een man is gelijk een video: Vooruit,achteruit,stop en eject.

Het potten verhaal. Een pot zat op een kapotte pot te spelen met een kapotte pot, om een kapotte pot die op een kapotte pot stond kapot te gooien met die kapotte pot.

Waarom dragen moslim vrouwen soms een doek voor hun gelaat........met zo een doekje kun je niet alleen schoonheid verbergen, maar ook lelijke obstakels.

er waren eens twee zandkorrels in de woestijn. zegt de ene tegen de andere: we zijn omsingeld

meisje:vind je me leuk? jongen:nee meisje:waarom zoen je me dan? jongen:omdat ik je frambozenlippenstift zo lekker vind

baby aap zegt tegen mama aap: mama waarom ben ik zo lelijk ? waarop de mama aap antwoordt: troost u, degene die dit lezen zijn nog lelijker...

Wie een kuil graaft voor een ander zweet zich kapot!

Wie het laatst lacht, is het traagst van begrip.

Ik kwam gisteren bij de supermarkt om een rolletje drop te kopen. Bij de kassa bleek dat ik 15 euro moest betalen. Dat vind ik veel te veel, dus klaag over de hogere prijzen door de invoering van de euro. De kassajuffrouw vertelde mij dat ze al meer klachten had ontvangen, maar wilde de prijs niet verlagen: "Wij proberen zoveel mogelijk aan de wensen van de klanten te voldoen, maar in dit geval kan ik u niet helpen." Ik werd boos en zei:"Weet je wat jij moet doen? Stop dat rolletje drop maar in je reet!!" "Dat kan niet," zegt ze, "daar zit al een rol beschuit in van 25 euro."

Moeder riep: Jantje, val niet in die kuil! Jantje riep: j mm...

als het regent in mei is april reeds voorbij

ER WAS EENS EEN MAN OP TERSCHELLING, DIE REED MET ZIJN FIETS VAN DE HELLING. DE KETTING DIE BRAK, ZIJN HOOFD IN DE KAK EN ZIJN ZAK IN DE VIERDE VERSNELLING.

wat is het lichtst 1 kilo pluimen of 1kilo lood geen van de twee ze wegen allebei 1 kg

Wat baat condoom en pil als het meisje niet neuken wil.

cheryl en mandy zaten naast elkaar in de klas.... cheryl zei tegen mandy: ruik niet want er is iets uit mijn poeplookje gevlogen

"Ik moet vaak nietjes nieten, maar soms niet zo'n niet niet, en als een niet niet niet ben ik niet te geNIETen!!

wetenschappers hebben ondekt dat mensen met seksuele tekortkomingen hun coputer gebruiken om deze mop te lezen sukkeltje

ken je de mop van de mummie antwoord : ingewikkeld he..?

Jongens zijn net als auto's ... Voor je het weet lig je eronder.

Gisteren is verleden tijd. Morgen is toekomstige tijd, en een wedstrijd van PSV is verloren tijd!

Volwassene: Een persoon die gestopt is met aan de uiteinden te groeien, maar nu in het midden groeit.

en smoor verlegen jongen is verliefd uit een meisje op de klas maar hij durft het haar niet te zeggen dan besluit hij haar op te bellen _ik ben helemaal gek op jou wil je verkering met me ? _natuurlijk wil ik dat! zegt het meisje maar met wie spreek ik ?

Aantal moppen: 58 - Pagina: 1  2  3