1001 MOPPEN


Onderwerpen

Allerlei
Belgen
Dieren
Dokters
Dom Blondje
Godsdienst
Hollanders
Raadsels
School
Toppunten
Uitspraken
Vrouwen
Werk


Zelf mop toevoegen

Een afrikaan gaat naar de dokter en zegt ik wil nieuwe hersenen. Waarop de dokter zegt: welke wilt u nederlandse of belgische? De afrikaan die vraagt 'wat is het verschil?'. De Nederlandse kosten 10000 euro en de belgische 100 euro. de afrikaan vraagt: waarom kosten die meer? Heb jij al eens een hollander met hersenen gezien ?

Waarom zijn Hollanders blij als ze een puzzel in 2 maanden afkrijgen? ..... Omdat er op de doos staat: van 3 tot 5 jaar.

Een Belg en een Nederlander willen ontsnappen uit een concentratiekamp. Eerst gaat de Belg over de omheining maar een bewaker hoort gerits en roept: HALT WIE IS DAS. De Belg doet AOE AOE Bewaker zegt ha het is maar een hond. Als de Nederlanderd volgt roept de bewaker weer HALT WIE IS DAS. Antwoord de Nederlander: IK BEN OOK EEN HOND

Een Belg, een Nederlander, een schoon wijf en een non zitten in een treincoupe. Plots rijdt de trein een tunnel in, en het licht werkt niet. Het is pikdonker. Dan klinkt er een luide klets, en als de trein de tunnel weer uitkomt zit de Nederlander pijnlijk in zijn gezicht te wrijven. Niemand zegt iets en ze kijken elkaar zwijgend aan. "Godverdomme" denkt de non, "die Nederlander heeft natuurlijk geprobeerd die madam te pakken, en die wilde dat niet en heeft hem geslagen!" "Tedju" denkt da schoon wijf, "die Nederlander heeft natuurlijk mij willen pakken in het donker. Maar heeft per ongeluk die non gepakt, die wilde dat niet en heeft hem geslagen!" "Potjandoriegretverjoris" denkt de Nederlander, "die Belg heeft natuurlijk geprobeerd die leuke meid te pakken, heeft per ongeluk die >non gepakt, die wilde dat niet en heeft hem geprobeerd te slaan. Maar die Belg realiseerde zich dat en heeft gebukt, waardoor ik de mep heb gekregen!" Terwijl de Belg denkt : "In de volgende tunnel sla ik die Nederlander nog eens op zijn bakkes!

Waarom vliegen de duiven boven Nederland op hun rug ? Dan moeten ze niet naar beneden zien.

PIM FORTUYN AL EENS DRONKEN GEZIEN? Nee, maar wel aangeschoten.

Hoe herken je een Hollandse vissersboot in volle zee? Er vliegen geen meeuwen achter.

Waarom is Christus niet in Nederland geboren? Omdat ze daar geen 3 wijzen konden vinden !!!!!!

Hoe komt dat zoveel rijke Nederlanders zijn? Fortuin ligt er zomaar op de grond.

Een Hollander en een Belg zitten op een boot en die boot zinkt. De Hollander en de Belg zwemmen tot ze een eiland tegenkomen. Op dat eiland zit een opperhoofd en die zegt: "In de pan ermee!" De Belg antwoordt: "Kunnen we iets doen om niet in de pot te gaan?" Het opperhoofd zegt: "Ja, jullie moeten een opdracht doen." De Belg: "Geef die opdracht dan maar." En die Hollander: "Ja, kom hier met die opdrachten." Het opperhoofd: "Ga in het bos 100 gelijke vruchten zoeken." De Belg is als eerste weg en komt terug met 100 bosvruchten. Het opperhoofd tegen de Belg: "Steek nu die vruchten 1 voor 1 in je kont zonder te lachen." De Belg krijgt met moeite de 99 bosvruchten in z'n kont, maar bij de 100ste bosvrucht schiet hij toch in de lach. Het opperhoofd: "Hoofd eraf en in de pan ermee!" Dan vraagt iemand van het volk aan de Belg: "Waarom heb je nu gelachen bij de 100ste bosvrucht?" De Belg antwoordt: "ik zag die Hollander aankomen met 100 kokosnoten..."

Als je in een vliegtuig zit en je vliegt over Europa, hoe weet je dan dat je in Holland bent? Het wc-papier hangt aan de wasdraad te drogen!!

Een Belg, een Duitser en een Hollander gaan op reis naar Afrika. Om de een of andere reden worden ze ter dood veroordeeld. Ze mogen kiezen uit 3 manieren: De kogel, de strop of een inspuiting met het AIDS-virus. De Duitser kiest de strop...en hij wordt opgehangen. De Belg heeft liefst de kogel, dat gaat snel en pijnloos. De Hollander kiest de inspuiting en wordt 's anderendaags meegenomen naar een dokter. Nadat hij de spuit krijgt, zegt hij tegen die dokter, geef er mij maar nog een. Na een tweede injectie zegt hij: nog eentje om het af te leren. Na de derde spuit begint die Hollander te lachen met die dokter. Tussen 2 lachbuien roept hij: Gij domme neger ik heb een condoom aan.

een schot laat aan een nederlander zijn huis zien. "dit is de kamer, dit de slaapkamer,enz... "ze komen bij een geheel lege kamer en de schot zegt: "dit is mijn muziekkamer". de nederlander zegt: "maar ik zie helemaal niks". "klopt"zegt de schot" maar hier hoor je de radio van de buren het beste.

Als belg zijnde heb je dorst en dan ga je een lekker pintje drinken in een cafe. Wat doet een hollander? Gaat voor een etalage staan met lekkere dingen dan komt het water in zijn mond.

Hoe kan je 20 Hollanders in een auto krijgen? Een eurocent op de achterbank gooien

waarom ebben bijna alle hollanders een speedboot? om sneller bij het brood te zijn dan de eendjes.

een vliegtuig kan 120 passagiers dragen en vertrekt met 120 hollanders en 1 belg boven in de lucht. Dan verliest het vliegtuig haar bodem en met als gevolg dat iedereen aan de opbergkastjes hangt. de piloot spreekt tot zijn passagiers: er is overgewicht er zal 1 persoon het vliegtuig moeten verlaten. de Belg antwoordt: ik aangezien ik de enige belg aan boord ben, zal ik gaan.... daarop klappen al de hollanders in hun handen

Een auto met Nederlandse nummerplaat stopt ergens in Vlaanderen aan een benzinestation Hij neemt een pomp en steekt de slang in zijn achterste. De pompbediende ziet dit gebeuren, loopt naar buiten en zegt tegen de man :" Zeg is dat normaal". Zegt de chauffeur:" Nee het is super."

Een groepje Hollanders maakte een fietsuitstap naar Geraardsbergen, ergens tussen Wetteren en Aalst kreeg één van de Hollanders een lekke band. Terwijl hij zijn band probeerde op te pompen komt daar een Fransman aangereden en die vraagt de weg naar "Alost" (Frans voor Aalst) Hij lost van eigen zegt die Hollander er zit een spijker in

Een hollands gezin telt 3 kinderen waaronder 2 jongens en 1 meiske. de oudste zoon komt thuis van school en zegt : "nou pa ik moet je iets vertellen , ik ben homo." De vader die natuurlijk teleurgesteld is, zegt: nou ja, daar kan ik niet veel aan doen... Even later komt de volgende zoon binnen en zegt: "vader ik moet je iets vertellen , ik ben homo." Die vader is natuurlijk zeer kwaad en roept: IS ER HIER NU NIEMAND DIE VAN MEISKES HOUD? waarop zijn dochter zegt :"ja, ik wel."

Wat is een hollander onder een zonnebank ???????????????????????????? een kaaskroket

Waarom rijden alle motorrijders in Nederland tegenwoordig met een gebreid mutsje in plaats van met een helm? Omdat de slimste wetenschappers van Nederland een test hebben gedaan, namelijk ze lieten een valhelm van een appartementsgebouw van 20 naar beneden vallen hetzelfde deden ze met het gebreide mutsje. Conclusie de helm was kapot maar op het gebreide mutsje was geen krasje.

waarom gaat een Hollander alleen met een korte broek naar de hoeren ? antwoord: zonder pijpen is goedkoper!

2 Hollandse vrouwen zijn in Frankrijk op een terrasje en de ene vrouw vraagt aan de andere: "Weet jij wat Jus d'oranje in het Frans is?"

er was eens een hollander een belg en een duitser. de belg zegt mijn vrouw heeft een auto gekocht maar ze kan geen auto rijden, de duitser zegt ja en mijn vrouw heeft bakstenen gekocht maar ze kan niet metsen. ja maar zegt de hollander mijn vrouw heeft condooms gekocht maar ze heeft geen lul.

Aantal moppen: 70 - Pagina: 1  2  3