1001 MOPPEN


Onderwerpen

Allerlei
Belgen
Dieren
Dokters
Dom Blondje
Godsdienst
Hollanders
Raadsels
School
Toppunten
Uitspraken
Vrouwen
Werk


Zelf mop toevoegen

Een man is dood, en moet naar de hel. Hij heeft keuze uit drie kamers, waarin hij moet verblijven... Hij komt bij de eerste kamer en ziet allemaal mensen met speren door hun benen en armen, mensen die geslagen worden, enz... 'Nou,' denkt die man, 'hier hoef ik niet heen.' Komt ie bij de tweede kamer, weer allemaal mensen die geslagen worden met de zweep, en overreden door auto's... 'Nou,' denkt die man weer, 'hier hoef ik ook niet naar binnen.' Komt ie bij de derde kamer, ziet hij allemaal mannen zitten, die thee drinken en een krantje lezen... En iedereen wordt bediend door blote wijven... Het enige nadeel is dat er op de grond een laag stront ligt van 30 cm. "Nou, hier wil ik wel heen," zegt de man, "die stront daar wen ik wel aan." Hij mag naar binnen en hij zit lekker thee tedrinken en krantje te lezen. Hoort hij opeens een zoemer: "UUUU, DE PAUZE IS VOORBIJ... WIL IEDEREEN WEER OP ZIJN HOOFD GAAN STAAN!"

het is zwart en 't zit in een hoek te wenen? .......... een non die verkracht is het is zwart en 't zit in een hoek te lachen............. de paster

Een jongen van een jaar of veertien gaat biechten bij de pastoor. "Meneer de pastoor, ik heb gezondigd." "Zo, wat heb je gedaan?" "Ik nam een meisje mee naar men kamer" "Dat is geen zonde" "Ik deed haar schoenen en kousen uit" "dat is geen zonde" "Ik trok haar broekje en rokje uit" "dat is geen zonde" "Ik was helemaal naakt, zij ook" "dat is geen zonde" "en toen kwam vader binnen en betrapte me" "dat is pas zonde"

James Bond is dood. hij gaat naar de volgende leven. de bewaker zegt tegen james: je gaat naar de hemel!! james vind het goed. maar hij vraagt aan de bewaker of hij een kijkje mag nemen in de hel. de bewaker vindt het goed. james gaat dus kijken en ziet dat mensen daar erg veel lol hebben ze zitten te feesten en zoenen en al. james vraagt of hij naar hel mag. Bewaker zegt ja. gaat ie naar hel ziet hij vuur warme pannen en ketels.v raagt hij:hey het zag er hier toch anders uit iedereen zat te zoen en te feesten. zegt de duivel:"nee, nee, dat was de reclame".

Een pastoor en een rabbijn staan met elkaar te praten. "Ik had laatst een visioen van de joodse hemel," zegt de pastoor. "En, hoe was het er?" vraagt de rabbijn. "Man, het leek wel een vlooienmarkt. Overal troep, overal kabaal, overal schreeuwende en gebarende mensen. Dat was niet mooi meer...," zegt de pastoor. "Grappig," zegt de rabbijn, "want ik had laatst een visioen van de christelijke hemel." "Vertel eens," zegt de pastoor. "Nou, heel anders," zegt de rabbijn: "Het was er oogverblindend mooi. Het staat daar vol met kathedralen van goud en zilver en edelstenen. Alles even proper en netjes en oases van rust ook...". "En de mensen?" vraagt de pastoor. "Mensen?", zegt de rabbijn, "mensen? Nee, die waren er niet."

Wat is rood en vliegt boven de kerk? De ferrari van Jezus

Waarom hebben vrouwen maandstonden? God was boos op Eva omdat ze Adam verleid had, in de appel te bijten en strafte haar zwaar. Waarop Eva antwoordde: Mag ik alle maanden afbetalen?

wat zei Jezus toen hij voor de eerste dag aan het kruis hing? amai, mijn paasvakantie begint hier goed!!

Pastoor loopt op de Walletjes, als hij naar boven kijkt, ziet hij een hoogblonde vrouw uit het raam hangen met een stevig bos hout voor de deur. De pastoor zegt: "Als je ziel net zo blank is als je borsten, dan kom je in de hemel" De vrouw antwoordt: "En als je plasser net zo stijf is als je witte boord, kun je boven komen."

wat is rood en wit en vliegt door de kerk DE GEEST VAN GOD DIE NE NIEUWE RODE FERARI KOCHT

er zijn 100 nonnekes de hoofdnon roept iedereen samen en zegt : ik heb op de gang een condoom gevonden . alle nonnekes : ohhh ! 1 nonneke : hihihi en hij is al gebruikt ! alle nonnekes ooohhh !! 1 nonneke : hihihi ! en het ergste van al: er was een gat in !! alle nonnekes : hihihi !! 1 nonneke : oooohhhhhhh !!!

adam en eva zatten op het gras in de hemel ineens vraagt eva: adam, vindt jij mij nog mooi! adam: ja natuurlijk, van wie anders

Aantal moppen: 12 - Pagina: 1