1001 MOPPEN


Onderwerpen

Allerlei
Belgen
Dieren
Dokters
Dom Blondje
Godsdienst
Hollanders
Raadsels
School
Toppunten
Uitspraken
Vrouwen
Werk


Zelf mop toevoegen

Komt een oudere man in de apotheek en vraagt: Hebt u tabletten om een vals gebit te reinigen? Natuurlijk. Hebt u krukken? Jazeker. Hebt u batterijen voor hoorapparaten? Zeker, meneer. Verkoopt u luiers voor mensen met incontinentie? Die hebben we ook, meneer. En viagra? Geen probleem. O.K., dan wil ik hier wel mijn huwelijkslijst leggen.

Komt een man bij zijn dokter en zegt: "Dokter ik werk sinds kort in een haring-fileerbedrijf en ik heb zo'n drang om mijn leuter in een uiensnijder te stoppen, ik kan er geen weerstand aan bieden." Dokter: "Dat zou ik niet doen als ik jou was, want dat kon wel eens helemaal verkeerd aflopen. Kom volgende week maar terug om te vertellen hoe het gaat." Een week later komt de man terug bij de dokter. Dokter: "En??" Man: "Ik kon het niet laten dokter, ik heb um in die uiensnijder gestopt". Dokter: "En nu?" Man: "Ik ben ontslagen..en die uiensnijder ook"..

Er komt een lilliputtervrouwtje bij de dokter. Ze klaagt: "O dokter, ik heb toch zo'n last van mijn kruisje als het regent." "Tja," zegt de dokter, "vandaag is het mooi weer, dus nu heeft u zeker geen last?" "Nee, vandaag niet," zegt het vrouwtje. "Nou," zegt de dokter, "komt u dan terug als het regent." Een paar dagen later komt het vrouwtje terug als het regent. "En?" vraagt de dokter: "Hebt u vandaag wel last?" "Ja, vandaag wel," zegt het vrouwtje. "Gaat u dan maar even achter het scherm staan," zegt de dokter. Als het vrouwtje en de dokter achter het scherm zijn verdwenen, hoort de assistente de dokter vragen: "Mag ik even een schaar alstublieft?" De assistente gaat de schaar brengen. Even later komen de dokter en het vrouwtje weer achter het scherm vandaan. "Loopt u nu eens even rond," zegt de dokter tegen het vrouwtje, "heeft u nu nog last?" "Nee," zegt het vrouwtje, "dank u dokter, het is helemaal over." Hierop vertrekt het vrouwtje. Ondertussen is de assistente bloednieuwsgierig geworden en vraagt: "Dokter, wat heeft u nu eigenlijk gedaan?" "Gewoon," zegt de dokter, "tien centimeter van d'r kaplaarsjes afgeknipt."

Een man zegt tegen de psychiater: 'Ik ben het leven moe, ik ga mezelf voor de trein gooien.' Zegt de psychiater :'Ik heb U toch altijd verteld dat U een positieve draai aan Uw leven moet geven en aan alle dingen in het leven.' 'Inderdaad', zegt de man, 'daar heeft U gelijk in. Ik zal het anders zeggen, ik ga mijn leven op de rails zetten.'

Een man komt bij de dokter met een grote splinter in z'n tong. "Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?" vraagt de dokter. "Nou," antwoordt de man, "ik had een druppel jenever op een ruwe houten tafel gemorst."

Het onderzoek dat de psychiater op aandrang van haar familie heeft gedaan valt erg mee. "Waarom hebben ze u eigenlijk naar mij toe gestuurd?" vraagt hij de vrouw. "Alleen maar omdat ik zo dol ben op pannenkoeken," zegt ze lachend. "Maar mijn beste mevrouw, dat ben ik ook, dat is toch geen reden..." "U ook?" valt de vrouw hem in de rede. "Dan moet u eens bij mij thuis komen. Ik heb er een zolder vol van!"

Er komt een vis bij de dokter binnen. De dokter zegt: ik zie het al... uit de kom

er komt een vrouw bij de dokter en ze zegt: dokter mijn baby wil er niet uitkomen... zegt de dokter: moet je een krukje op eten.... eet de vrouw een krukje op. een paar dagen later komt ze weer bij de dokter en zegt: dokter, mijn baby wil er nog steeds niet uitkomen... zegt de dokter: dan moet je een gitaar opeten.... eet de vrouw een gitaar op. een paar dagen later komt ze weer bij de dokter en zegt: dokter, mijn baby wil er nog steeds niet uitkomen... zegt de dokter: nou das niet zo best... ga maar op de operatie tafel liggen... dat doet de vrouw.... dan pakt de dokter zijn mes en snijdt de buik van de vrouw open en daar zit de baby op het krukje met de gitaar te zingen: ik kom er lekker toch niet uit!!!ik kom er lekker toch niet uit!!!

Het verhaal van dokter Jan ... Dokter Jan heeft seks gehad met een van zijn patienten en hij voelde zich al de hele dag schuldig. Het maakte niet uit hoeveel hij probeerde om het te vergeten, hij vergat het gewoon niet. Zijn schuldgevoelens waren gewoon te groot. Maar, af en toe hoorde hij een stemmetje in zijn hoofd dat probeerde die schuldgevoelens kwijt te raken: "Jan, maak je geen zorgen! Je bent niet de eerste dokter die met zijn patienten seks heeft en je zal ook niet de laatste zijn. Je bent nog vrijgezel ook! Laat het maar gaan!" Maar toen hoorde hij altijd weer dat 2e stemmetje dat hem terug in de realiteit schopte: "Jan...... je bent een dierenarts......."

een man komt bij de dokter, en vraagt "zijn mosselen gezond?" "ik weet het niet meneer" zegt de dokter, "ze zijn nog niet langs geweest!"

Er komt een man bij de tandarts. Hij begint te kreunen en "Au!" te roepen. Tandarts: "Je ligt nog niet eens in de tandartsstoel." Man: "Weet ik, maar u staat op mijn tenen!"

Een pigmeetje komt bij de dokter en zegt: dokter als het regent, heb ik toch altijd zo een pijn tussen mijn beentjes... De dokter neemt haar vast en plaatst haar op de tafel om eens te zien... Na een grondigge studie zegt hij haar dat hij niets kan vinden, daarop antwoordt het pigmeetje: Neen, dat iss normaal, het regent ook niet... Ok zegt de dokter kom eens terug als het regent.... Zo gezegd, zo gedaan. Wanneer het regent komt het pigmeetje terug bij de dokter en zegt: dokter, vandaag regent het en ik heb toch weeral zoveel pijn tussen mijn beentjes... De dokter neemt haar vast en zet haar wederom op de tafel ziet nog eens deftig tussen haar beentjes, neemt een schaar en geeft twee knipjes en vraagt of het probleem opgelost is ? Ja zegt het pigmeetje wat hebt u gedaan ? O zegt hij ik heb uw rubberen laarsjes vanboven wat bijgeknipt...

een man gaat naar het ziekenhuis want zijn vrouw was bevallen. Op de eerste verdieping komt hij een zuster tegen. Die zuster zegt: meneer uw zoon heeft geen armen en benen. De meneer schrikt maar loopt toch door. Op de tweede verdieping komt hij weer een zuster tegen die zegt: meneer uw zoon heeft geen rompje. Daar schrikt de meneer weer van maar loopt toch door. De meneer komt bij de kamer en daar ziet hij een dokter de dokter zegt: sorry meneer maar uw zoon heeft geen hoofdje. De meneer schrikt weer maar gaat toch naar binnen. Daar ziet hij een oortje liggen. De meneer zegt: het maakt niet uit dat jij geen armen, benen, rompje en hoofdje hebt je blijft altijd mijn zoon ik blijf altijd van je houden. Komt de dokter binnen: meneer doe geen moeite het oortje is doof.

Er komt een bloedmooie meid bij de dokter en gaat in de spreekkamer tegenover de dokter zitten. Die dokter vindt dit z`n mooie meid dat hij haar wel eens even grondig wil onderzoeken. Hij loopt naar het meisje toe een wrijft over haar tieten en zegt "wat doet het doktertje nu? waarop het meisje zegt "hij zit aan mijn tieten" "heel goed" zegt de dokter! hij gaat met z`n hand naar haar navel en zegt weer "wat doet het doktertje nu"? het meisje antwoordt daarop "hij zit aan mijn navel" en die dokter bedenkt zich geen moment en begin met dat meisje te neuken als een stier, en hij zegt "wat doet het doktertje nu"? waarop het meisje zegt "geslachtsziekte oplopen want daar kwam ik voor"!

een man en een vrouw gaan naar de dokter en vertellen hun probleem dat is: dokter de pik van mijn man is te klein en hij glijdt telkens uit mijn doos kunt u daar wat aan doen? de dokter zegt ik zal eerst eens even kijken de dokter antwoordt: er moet een magneet bij u in uw doos en bij u een magneet ontvanger in de pik en komt u dan na een week weer terug en vertellen hoe het gegaan is toen zei de vrouw na een week: het ging beter maar mijn man is al 3 keer opgepakt door meisjes met een beugel

goed nieuw en slecht nieuws een man ligt op zijn bed in het ziekenhuis wat rond te kijken. Plots komt de dokter binnen en zegt: "ik heb goed nieuw en slecht nieuws" het goede nieuws is dat je nog 12 uren te leven hebt. De man antwoordt: "oooh, bere goe! wat is dan het slechte nieuws? Antwoord de dokter: " dat ik u dat gisteren al had moeten vertellen!"

er was eens een man en die ging voor zijn 40'ste verjaardag aan plastische chirurgie doen... En als ze klaar zijn met hem, gaat hij naar de supermarkt en vraagt aan de man aan de kassa "meneer, hoe oud schat u mij?" en de man zegt "pff 30 31" nee, zegt de man, ik ben 40... en dan stapt hij op de bus en daar is een bomma en hij vraagt aan die bomma "hoe oud schat u mij?" en die bomma antwoordt "ja ik zie niet meer zo goed maar ik heb daar een trukje voor... vroeger voelde ik eens in hun broek en ik wist perfect de leeftijd" en die man was zo fier dat hij zei: "oke doet dat maar eens" en die bomma deed dat en zei "40 jaar" en die man schrok en zei: "ja gij weet dat perfect, hoe doe jij dat" en de bomma zei: "ja maar ik weet niet hoe ik dat doe" en de man zei "ja kom toch wel, zeg het" en de bomma zei: "oke ik stond achter u in de supermarkt"

dokter, ik denk dat ik een bril nodig ben... zegt de ene meneer dat denk ik ook... je staat in de snackbar

dokus moet naar de tandarts, na een uurtje komt hij thuis. "en jongen doet je tand nog pijn?" "ik weet het niet, ik heb hem bij de tandarts gelaten...."

komt een man bij de dokter en zegt tegen de dokter: "mijn neus is verstopt", zegt de dokter: "nou dan zullen we hem maar snel gaan zoeken"

Een boer kon niet meer plassen en ging naar de dokter. De dokter gaf hem een plasmiddel. Een week laten kon hij niet meer kakken. Deze keer gaf de dokter kakmiddellen. de week daarop wou hij dansen en ging weer naar de dokter. De dokter gaf hem een dansmiddel. Een goedde maand later ging de boer zijn medicijnenkastje kuisen. Hij deet het plasmiddel,het kakmiddel en het dansmiddel tussen het kippenvoer. De volgend ochtend zag hij iets heel raars hij kon zijn ogen niet geloven. Buiten stonden de kippen van: pies kak tcha tcha tcha

een dokter verveelt zich en zegt: ik stuur in het gekkenhuis een gek naar huis... Hij kijkt omz ich heen en ziet allerlei domme dingen... eentje slaapt... eentje tekent... een andere doet iets anders.... MAAR een andere gek doet wel iets speciaals. Hij redt buiten iemand die verdrinkt... Help, help... de gekke jongen springt en red hem.... dokter denkt: dat is de slimste... Dokter vraagt aan de jongen: wat heb je met die jongen gedaaan die bijna verdronk? Ik heb hem opgehangen om te drogen...

een vrouw komt bij de dokter en die zegt juffrouw ik wil u naakt onderzoeken de vrouw kleed zich uit en als ze klaar is staat de dokter voor haar helemaal naakt en de vrouw zij maar dokter toen u zei dat u mij naakt wou onderzoeken dacht ik dat u mij bedoelde!

Een boer komt een apotheek binnen. De apotheker laat een boer. En hij zegt: 'Oeps, een boertje'. De boer pikt dat niet, laat ook een boer en zegt: 'Oeps, een apothekertje!

komt een man bij de doktor zegt de man: doet zo pijn als ik in mijn arm knijp zegt de doctor: nou, dan moet u dat niet meer doen

Aantal moppen: 34 - Pagina: 1  2