1001 MOPPEN


Onderwerpen

Allerlei
Belgen
Dieren
Dokters
Dom Blondje
Godsdienst
Hollanders
Raadsels
School
Toppunten
Uitspraken
Vrouwen
Werk


Zelf mop toevoegen

Er zitten drie poezen zich te pletter te drinken aan de bar, omdat ze geen werk meer hebben: 1e poes : Ik zou graag bij Stabilac werken: 's morgens melk, 's middags melk, 's avonds melk. 2e poes : Ik zou liever bij Whiskas werken: 's morgens Whiskas, 's middags Whiskas, 's avonds Whiskas. 3e poes : Ik wil bij Jupiler gaan werken ... De andere 2 poezen : Hoezo, Jupiler? 3e poes : Wel, 's morgens ne kater, 's middags ne kater en 's avonds ne kater

Een bouvier en een herder zitten in de wachtkamer van de dierenarts. Vraagt de boef aan de herder waar hij voor komt. "Dat zal ik je vertellen", zegt de herdershond." "Gisteren liep de poes van de buren bij ons door de tuin, ik kon me niet beheersen en beet haar dood." "Nu krijg ik mijn verdiende loon, een spuit." "Wat verschrikkelijk", zegt de boef." Vraagt de herder: "Maar wat kom jij hier doen?" "Tja", zegt de boef: "Gisteren was mijn vrouwtje aan het douchen, ze liet de zeep vallen en bukte zich." "Ook ik kon me niet inhouden. Ik besprong haar van achteren." "Nou" zegt de herder, "dan zul jij ook wel een spuit krijgen." "Nee" zegt de boef, "ik ben hier om mijn nagels te knippen."

Er loopt een jongetje met een hond aan de lijn. De lijn is wel drie meter lang. Komt er een politieagent langs, die vraagt waarom die lijn zo lang is. De jongen zegt: "Die hond die stinkt zo." "Nogal wiedes," zegt de agent: "Die hond is loops." "O," zegt de jongen, "ken jij 'm dan niet dekken? Ik heb altijd al een politiehond willen hebben."

Twee konijntjes en een egeltje zitten 's avonds langs de kant van de weg. Vraagt het egeltje: "Hoe komt dat nou? Je ziet altijd platgereden egeltjes op de weg liggen, maar nooit een platgereden konijn." "Dat zal ik je uitleggen," zegt het konijn." "Wij hebben een goede methode. Als wij de weg overstekken en we zien twee grote koplampen aankomen, gaan we precies in het midden zitten. Als de koplampen dichtbij zijn, dan bukken we, en dan kunnen we daarna gewoon weer doorlopen. Maar ik zal het wel even laten zien." Het konijn loopt de weg op. Er komen twee koplampen aan. Het konijn gaat in het midden zitten, bukt, en komt even later weer teruglopen. "Zie je wel. Niks an." "Dat wil ik ook eens proberen," zegt het egeltje. Het egeltje loopt de weg op. Er komen twee koplampen aan, en het egeltje gaat precies in het midden zitten. Hij bukt... en wordt finaal platgereden. Zegt het ene konijn tegen het andere: "Zie je niet vaak meer, hé, zo'n driewieler..."

Een meisje loopt met haar hond over straat. Roept een vrouw opeens: "Weg met die hond! Weg! Ik voel zo een vlo over mijn been kruipen!" Het meisje trekt aan de riem van haar hond en zegt geschrokken: "Snel... Bello! Weg! Die dame zit onder de vlooien!"

Twee Duitse herders zitten bij de dierenarts. Zegt de ene tegen de andere: "Waarom zit jij hier?" Andere: "Wel ik liep met mijn baasje over de straat en aan de andere kant van de straat liep een teefje. De wet van de natuur was sterker dan mezelf en nu zit ik hier hee, castreren." Eerste herder: "Ooooh, wat erg" Andere herder: "En gij, waarom ben jij hier?" Eerste herder: "Wel ik zat voor de deur van de badkamer en mijn bazinneke zat in bad. Nu laat dat mens de zeep vallen en staat op en bukt om de zeep terug op te rapen, en ik zie dat poepke, en de wet van de natuur was sterker dan mezelf." Andere: "En en en ..... ook castreren?" Eerste: "Nee, nee, mijn nagels bijknippen."

Een cafébaas heeft een papegaai die nogal graag eens lol trapt. Opeens komt er daar een stoeren gast binnen en bestelt een grote pint bier. "Voor mij ne coca!" roept de papegaai. Dan roept er iemand tussen al het kletsende volk: "voor mij en bierke!" "voor mij ne coca!" roept die papegaai weer. Diene cafébaas is natuurlijk al ferm op zijn teentjes getrapt en schreeuwt tegen die papegaai: "nu is 't genoeg hé, nog ene keer en dan hang ik u bij Jezus aan het kruis" "voor mij ne wodka!" roept er weer iemand uit de menigte. "voor mij ne coca!" roept die papegaai weer. "Nu is 't genoeg hé!" schreeuwt de baas en hangt de papegaai aan het kruis bij Jezus. Na een uur vol belangstelling naar Jezus te zitten kijken zegt de papegaai tegen Hem: "Hedde gij ook drie cola 's besteld?"

peter woont samen met zijn papagaai en op een dag snijdt peter in zijn vinger en de papegaai zegt:wat een diepe snee !wat een diepe snee!. de dag daarna snijdt peter terug in zijn vinger en de papegaai zegt: Wat een diepe snee!wat een diepe snee!peter zegt: als je dat nog 1 keer zegt gooi ik je in het wc. de dag erna snijdt peter eer in zijn vingeren de papegaaai zegt wat een diepe snee en peter pakt de papegaai en gooit hem in het wc. opeens komt er een madam en ze vraagt naar het wc.en de papegaai zegt wat en diepe snee!!wat een diepe snee!

twee kippen zitten naast elkaar zegt de een tegen de ander: ARE YOU TOCKING TO ME

Een grote bruine beer zit in het bos grommend te schijten. Op een gegeven moment komt er een konijntje naast hem zitten om er ook een paar dropjes neer te leggen. De beer kijkt grommend omlaag naar het konijn en vraagt, "Blijft bij jou de stront ook zo aan je vacht plakken?" "Nee zegt het konijn, daar heb ik geen last van." "Dan is het goed", gromt de beer. en hij pakte het konijntje en veegde er flink zijn reet mee af!

Twee olifanten zitten in de sauna. Opeens komt er een naakte man binnen. De olifanten bekijken hem eens en dan zegt de ene olifant tegen de andere: "Zeg, moet die man DAARMEE eten?"

een olifant gaat zwemmen in de oever en een muisje staat op de oever en het zegt kom eens uit het water olifant vraagt aan de muis waarom moet ik uit de oever kommen en de muis zegt het is maar te zien of je mijn zwembroek aan had

Een konijn komt in een bakker en zegt : bakker heeft u ook worteltjestaart ? nee zegt de bakker . de volgende dag komt het konijn weer : bakker heeft u ook worteltjestaart ? nee zegt de bakker weer . nou denkt de bakker laat ik maar eens worteltjestaart maken ! Dus de volgende dag komt het konijn weer en zegt : bakker heeft u ook worteltjestaart ? ja zegt de bakker ! konijn : vies he ?

er was eens een piraat die met pensioen ging. zijn pappegaai moest verkocht worden. Hij kon drie zinnen zeggen:Je speelt vals, Mooie duik en Bergen in zicht. De pappegaai werd verkocht aan een oude dame. De dame ging met haar vriendin naar het zwembad. De pappegaai ging ook mee. Eerst gingen ze een potje kaarten naast het zwembad. De pappegaai zei tegen de vriendin:Je speelt vals! De vriendin schrok hiervan en viel in het water. De pappegaai zei:Mooie duik! En alsof dat nog niet genoeg was viel ook de bikini van de vriendin in het water waarop de pappegaai zei:Bergen in zicht!

Er was eens een hondje en dat heete Mode. Mode woonde bij zijn baasje, Katrien. Op een dag toen Katrien in de douche zat liep Mode weg!!! Katrien hield zoveel van Mode en daarom deed ze metteen een handdoek rond haar middel en ging nog kletsnat op straat staan!!! Ze riep: Mode,Mode!!! Maar toen Mode niet kwam ging ze naar binnen. De volgende dag toen Katrien weer ging roepen liep iedereen kletsnat en met een handdoek rond hun middel op straat!!!!!!!!!!! (Omdadat ze dachten dat da de mode was)

twee vliegen rijden met een brommer op de baan. Na een tijdje rijden zegt de ene tegen de andere: stop, stop! zegt de andere: wat is het probleem? de andere zegt: er zit een vlieg in mijn oog.

Een olifant en een muis liepen over een brug. De hele brug dreunde onder de zware stappen van de olifant. Zegt de muis: "Wat kunnen wij toch lekker stampen hé!"

Een jongeman uit de stad bezoekt zijn oom en tante op de boerderij. De eerste paar dagen laat de oom zijn neef zien wat er zoal op en rond een boerderij gebeurt, maar op een gegeven moment heeft de boer geen interessante 'stof' meer. Plotseling krijgt hij een idee: "Waarom neem je niet één van m'n geweren en een paar honden mee. Dan kun je lekker gaan jagen in het bos." De neef vindt het een goed idee en gaat enthousiast naar het bos. Een paar uur later komt hij weer terug. "En? Hoe vond je het?" vraagt de boer. "Geweldig!" antwoordt de neef, "hebben jullie nog meer honden?"

De olifant vraagt aan de kameel: Waarom staan uw borsten op uwe rug? De kameel antwoordt: Dat vind ik een stomme vraag van iemand met ne lul op zen bakkes!

Dag papegaai" zei de pinguin. "Dag papegaai" zei de papegaai. "Nee" zei de pinguin, "je moet dag pinguin zeggen." "Nee" zei de papegaai, "je moet dag pinguin zeggen." "Ik ben een pinguin!" zei de pinguin. "Ik ben een pinguin!" zei de papegaai. "Stomme papegaai!" zei de pinguin. "Stomme pinguin!" zei de papegaai.

wat krijg je als als je een schaap met een stekelvarken kruist ? een dier dat zijn eigen trui kan breien. Ha Ha Ha

WAT HEEFT EEN IJSBEER NA HET ZWEMMEN? IJSBALLEN!

er was eens een man en die gaat naar de dierentuin en ziet daar een bordje bij de gorilla staan en hij leest: niet aanraken a u b maar hij tikte hem toch en toen brak de gorilla de kooi stuk en de gorilla rende achter de man aan en toen was hij 3 uur aan het lopen door de stad en had hij 5 uur door de woestijn gelopen en 1 uur door het veld en toen zei hij: ik geef het op... dan maakt hij mij maar dood en de gorilla kwam er aan gelopen en zei: tikkie, jij bent hem nu...

een vis zegt: geef me een joint dan word ik haai

wat is zwart wit rood?????? een verlegen zebra

Aantal moppen: 76 - Pagina: 1  2  3  4